30Agulka
Wrześniowe mamy'07
wina, wina, wina, wina, dajcie, ........................Ale my mamy dużo wina:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wina, wina, wina, wina, dajcie, ........................Ale my mamy dużo wina:-)
Kochana - ja jestem amniakiem muzycznym. No moze nie jestem na bierzaco z radiowymi hitami dyskotekowumi ale tak mam co chcesz - od ludowych piesni , pasje Hendla, przez trip-hopy skonczywszy na muzyce mojego szanownego malzonka czyli czarne demony auuuuuuuu![]()
:-):-)Anetasa - to moze taki Wrzuta.pl - Czeslaw Spiewa - Maszynka Do Swierkania
Slodka piosenka...ty jestes rodem z piekla ja jestem rodem z nieba nic wiecej nam nie trzeba :-):-):-)
To co? Po kielonku bialy walc? Panie prosza...Panie?;-)
![]()
) ulegnę M i zdecyduje się na droższy i szybszy net
Ale my mamy dużo wina:-)
a ja też padam na nos po tylu godzinach w pracy a się dzielnie trzymam i imprezki nie pominę zwłaszcza że takowej już na BB nie pamiętam
no to jeszcze 5 minut :-)
Dupa dupa dupa chyba naprawdę ulegne namowom M i w dobie kryzysu nie tylko na świecie ale i w moim budżecie (człowiek nie czuje jak mu się rymyuje) ulegnę M i zdecyduje się na droższy i szybszy net
![]()

Agulka - nie dawaj tu Michasia bo ja zaraz wymiekne..a lozko wieeeelkie i puste...tzn nie Michas mnie kreci ale jego glos i piosenki np z Nosowska...ach
Ale to pifffo jest ffffuj...