reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kochana - ja jestem amniakiem muzycznym. No moze nie jestem na bierzaco z radiowymi hitami dyskotekowumi ale tak mam co chcesz - od ludowych piesni , pasje Hendla, przez trip-hopy skonczywszy na muzyce mojego szanownego malzonka czyli czarne demony auuuuuuuu:szok::szok::szok:

Wiedziałam że mnie "zagniesz" Tu mój idolu:zawstydzona/y::-):-)

Anetasa - to moze taki Wrzuta.pl - Czeslaw Spiewa - Maszynka Do Swierkania

Slodka piosenka...ty jestes rodem z piekla ja jestem rodem z nieba nic wiecej nam nie trzeba :-):-):-)
To co? Po kielonku bialy walc? Panie prosza...Panie?:-p;-):-D

Dupa dupa dupa chyba naprawdę ulegne namowom M i w dobie kryzysu nie tylko na świecie ale i w moim budżecie (człowiek nie czuje jak mu się rymyuje:-D) ulegnę M i zdecyduje się na droższy i szybszy net:tak:

Ale my mamy dużo wina:-)

Oj bardzo dużo:-) Asiu zostań same nie damy rady tyle obalić:tak: a ja też padam na nos po tylu godzinach w pracy a się dzielnie trzymam i imprezki nie pominę zwłaszcza że takowej już na BB nie pamiętam:no:

Agulka - nie dawaj tu Michasia bo ja zaraz wymiekne..a lozko wieeeelkie i puste...tzn nie Michas mnie kreci ale jego glos i piosenki np z Nosowska...ach

Ale to pifffo jest ffffuj...

Dupa dupa dupa chyba naprawdę ulegne namowom M i w dobie kryzysu nie tylko na świecie ale i w moim budżecie (człowiek nie czuje jak mu się rymyuje:-D) ulegnę M i zdecyduje się na droższy i szybszy net:tak:

ja czekam do maja az skończy m\nam się umowa i u innego weźmiemy za ta sama kasę ale szybszy:tak::tak::tak:

Agulka - nie dawaj tu Michasia bo ja zaraz wymiekne..a lozko wieeeelkie i puste...tzn nie Michas mnie kreci ale jego glos i piosenki np z Nosowska...ach

Ale to pifffo jest ffffuj...

ale to było zamierzone:tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry