Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chemyyyyyyyyyyyyyyyyEEee to star spiewka tych naszych malzow...nawet moj J juz przyzyczajony
dziewczynki - ale ja ma suuuper przepis na drinka, z Jamajki, taki beztroski drinkus..taki no problem:-) Chcecie?
zrobimyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, dziękujemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyNo wiec...potrzeba: rum, likier kawowy ( lub orzechowy) mleko, banan
Miksuejmy banana, dodajemu mleko, i reszte alku, miksujemy...pyszotka!
Co parwda do niego slonce jest potrzebne ale mozna sobie slonce zeserwowac...wlasnie tym drinkiem.
Mialam go namietnie popijac jak J wrocil ale on wytrabil caly rum i zostal tylko likier...i tak musze teraz pic piwo...ale jakos nie wchodzi...

ja mam znajomych ze Zgierza, ale pracują w Łodzi, więc podpytamA od czego jest netbyle byśmy się dogadały co i jak a resztę się jakoś załtwi
Możemy wyszperać coś na necie a Majndra pisała że ma w Łodzi rodzinę więc może ładnie poprosi by sprawdzili czy to miejsce warte jest zachodu
albo jeszcze lepiej może oni będą mogli coś polecić
![]()

Hrudzia az nożki mi zaczęły tańczyć, hehehe.......

gdzieś Ty to znalazła?
;-)
Aleście natrzeaskały w ten piątkowy wieczór
Smacznie i wesoło tu z Wami ale ja zaczynam odpadać...
Kochana - ja jestem maniakiem muzycznym. No moze nie jestem na bierzaco z radiowymi hitami dyskotekowumi ale tak mam co chcesz - od ludowych piesni , pasje Hendla, przez trip-hopy skonczywszy na muzyce mojego szanownego malzonka czyli czarne demony auuuuuuuugdzieś Ty to znalazła?