Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo ty sanki jej podstawiasz...a ona woli deche, jedna, snowboardByłyśmy na sankach całe 10min i Jula zaczeła płakać i tak się zastanawiam co my z nią będziemy robić w tych górach![]()
;-)
...jak ja widze takie male Bąki smigajace na nartach to az serce rosnie:-)Witam. Jestem właśnie po spotkaniu z Gabids.:-)Fotki wieczorem
![]()
:-)To czekamy
Widze ze i koncu Babony spoza granic sie spotkaly!:-)właśnie w piątek mi się skończyłaAha - Justyna - jesteś teraz w połowie cyklu, czy przed @?

Młoda tańczy przed tv bo leci "jak to melodia"- jak ja nieznosze tego programu
Byłyśmy na sankach całe 10min i Jula zaczeła płakać i tak się zastanawiam co my z nią będziemy robić w tych górach![]()

i troche wam sie dziwilam decyzji. co innego latem, wiosna, jesienia. ale zima???Witam. Jestem właśnie po spotkaniu z Gabids.:-)Fotki wieczorem
![]()
ojje, trudno bedzie nic nie robic przy Stasku, zeby nie dzwigac:-(szkoda, ze nie mozesz miec pomocy na codzien:-(Hruda - nie pojadę do Edzia w sobotę, ciąża jest zagrożona.
.
Byłyście ostatnio w Biedronce? Mają pieluszki Dada w promocji i chusteczki Dada sensitive 4op. za 13 zł. I są takie pyszne chipsy jabłkowe. Między sokami,a popcornem.
zreszta i tak mi braklo kasy i musialam kilka rzeczy zwrocic
a zapas pieluszek to amamy chyba na kilka m-cy, bo w Leclercu byly przez dluzszy czas tansze bella happyi dokupowalam za kazdym razem
Byłyście ostatnio w Biedronce? Mają pieluszki Dada w promocji i chusteczki Dada sensitive 4op. za 13 zł. I są takie pyszne chipsy jabłkowe. Między sokami,a popcornem.

Dada za 26zł i zakupiłam
to tak jak ja, byłam w jednym celu - po pieluchy i się nie rozglądałamwitam!!
zrobilam salatke i juz sie objadlam
bylam dzis, wizelam pieluszki, ale chusteczek nie zauwazylam![]()

. Super dresiki dla chłopców naszych za 16 zł.

. Następnym razem;-)
kupię.