reklama

Wrześniówkowe mamy

Klavell - jestes szczupla i wysoka ( chyba:-p) i moim zdaniem pasowaloby ci cos nietuzinkowego np cos w kwiaty. Kiedys cos mialas takiego i wygladalas zjawiskowo...jakos nie widze Cie w satynach...zreszta w satynie bedzie co druga babeczka pewnie...

A moj maly kompaniero spisal sie dzis na medal...tak go zmeczylam zakupami ze w domu w ogole nie jeczal...rozrabial tylko po cichu:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Klavell no to nieżle :( Hanifka szybko o tym zapomnij

U Nas tydzień zaczoł się od spóxnienia na autobus i czekalismy na nastepny ponad pół godziny :( coś niestety widzę, że odbiło się to na zdrowiu moim i Kuby. Ja czuję coś dziwnego w gardle, a Kuba pociąga noskiem :(

Hrudzia widzisz mnie w czerwonych włosach? A jak tak to w jakich? Na bank nie jakiś burgund i nie wściekły czerwień, więc jak nazwać ten czerwony?
:no::no::no::szok:
Widze cie w cieplym kolorze orzechowym...zeby ocieplic twoja cere...bo jak pamietam ( choc fotki czasem przeklamuja) wygladasz na zmeczona:sorry2:
Bardzo stonowany i spokojny odcien...nadrobisz charakterem:-p;-):rofl2:
i pomadka!
Klavell - moze cos takiego? http://www.allegro.pl/item548662511_vila_nowa_sukienka_kwiaty_38_m.html

Hrudzia i inne dziołchy. Do tej srebrnej kiecki co dałam wcześnij linka włosy mam miec upięte czy rozpuszczone, a makijaż , ostry, sukowaty, czy łagodny dziewiczy???????

:-D:-DAgulka...te piewsza tez wlasnie znalazlam:-p...i zapisalam do obserwowanych - moze i mnie sie przyda na lipiec!

a i J własnie powiedził, że ją kupi na swoje urodziny:-D:tak::tak::tak: tzn na urodziny J a nie moje:-D:-D:-D:-D:-D a jestem za:tak::tak::tak::tak:, bo mi się bardzo podba.
Kupmy w większości i na spotkanie bb-onów załóżmy wszystkie, hihihihihihihiihi

reklama
Mi też podoba się ta turkusowa wzorzysta od Agulki.
Hrudzia nie lubię pomadek samych w sobie,a usta to jakoś delikatnie wolę. Faktycznie jakaś zmęczona jestem, smutna i blada i tak myślałam o jakimś brąziku przełamanym pasemkami czerwoniastymi jakimiś. Al eboję się ,że takie włosy mogą być "za ciężkie"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry