reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mi też podoba się ta turkusowa wzorzysta od Agulki.
Hrudzia nie lubię pomadek samych w sobie,a usta to jakoś delikatnie wolę. Faktycznie jakaś zmęczona jestem, smutna i blada i tak myślałam o jakimś brąziku przełamanym pasemkami czerwoniastymi jakimiś. Al eboję się ,że takie włosy mogą być "za ciężkie"
No ale chcesz zrobic ostry kolor, prawda? Wiec domniemam ze jednak potrzebna ci odmiana i kolor, chcesz sie jakos wyrazic kolorem...ale niestety ostry kolor wlosow moze podkreslac ten zimny kolor twojej cery...dlatego zapropnowalam pomadke!
Aaaa to taka elegancja francja:sorry2:...mimo wszytsko rozpuscilabym wlosy ale podkrecila na hollywodzkie loki,- dokladnie takie jak podala Justyna - sztuczne rzesy i czerwona pomadka (i czerwone paznokcie)

Na litosc boska...dziewczyny nie bojcie sie pomadek - przeciez po to one sa. A dobrze dobrana nawet w intensywnym kolorze dodaje swiezosci a nie wulgarny wyglad!

Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że 4 miesięczna córeczka mojej koleżanki ma 5 przerzutów w brzuszkun kosciach, mózgu i płuchach :( ponad miesiąc temu wykryto u niej raka i od tej pory rozpoczoł się dramat rodziny. Ewa i tak trzyma się świetnie bo ma nadal nadzieję, której lekarze już w ogóle nie dają :(

Pytanie dlaczego?????

Dziewczyna nie ma szczęscia :( pierwsze dziecko umarło, drugie poroniła a teraz trzecie!!!! To koszmar!!!! Gdzie tu sprawiesliwość?? Jedna wyrzuca na śmietnik bo nie chce a inna oddałaby zdrowie aby mieć dziecko

Hurdzia super niespodziankę ci J zrobil należy Ci sie ten wypoczynek:tak:
Justyna ale szalony dzionek mialaś :-pa piwka na rozladowanie napięcia wypite?
Klavell wyolobrażam csobie co czulaś bo mi Mateuszek też już kiedyś spadl ze schodów tylko że jemu wtedy poza strachem to nic się nie stalo a i tak strasznie to przeżywalam biedna Hanifka dobrze że nic poważnego jej się nie stalo

a ja po zabawie dziś strasznie cierpialam mialam okropnego kaca:zawstydzona/y:a wogóle to z tą zabawą to się tak wpakowalśmy że na początku to wiać chcieliśmy.bo byla to zabawe z emerytów na którą szliśmy z moją mamą i jej facetem Edkiem oni już byli na tej zabawie w zeszlym roku a w tym namawiali nas i mówili nam że w zeszlym roku byli tam i mlodsi i starsi. Pojechaliśmy i jak się okazalo byli same emeryty:baffled::szok::wściekła/y:wszyscy po 50 no byla jeszcze jedna para taka po 30:sorry2:wszyscy na nas zaglądali jak na jakis kosmitów czuliśmy sie okropnie a muzyka to jak dla emerytów cos w stylu serduszka dwa..ach szkoda gadać ...no i te jedzenie:wściekła/y:ale w sumie to jakoś tam bylo nienajgożej bo my jesteśmy tacy że potrafimy sie dostosować do innych ...
trochę tam popiliśmy no i po powrocie do domu też no i trochę tego za dużo bylo:zawstydzona/y:poszlam spać o 5 rano :szok:bo jakoś dobrze mi się rozmawialo z p. Edkem i tak jakos siedzieliśmy sobie i gadaliśmy....

Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że 4 miesięczna córeczka mojej koleżanki ma 5 przerzutów w brzuszkun kosciach, mózgu i płuchach :( ponad miesiąc temu wykryto u niej raka i od tej pory rozpoczoł się dramat rodziny. Ewa i tak trzyma się świetnie bo ma nadal nadzieję, której lekarze już w ogóle nie dają :(

Pytanie dlaczego?????

Dziewczyna nie ma szczęscia :( pierwsze dziecko umarło, drugie poroniła a teraz trzecie!!!! To koszmar!!!! Gdzie tu sprawiesliwość?? Jedna wyrzuca na śmietnik bo nie chce a inna oddałaby zdrowie aby mieć dziecko
Bardzo mi przykro...ale chyba kazda z nas by wierzyla...a wiara czyni cuda!
Justyna loki boskie:tak::tak::tak: mi też takie sie podobają, tylko kto mi je zrobi , bo ja nie umiem takich robic i nie mam sprzętu do tego:sorry2:
Na grube walki. I delikatnie rozplatywac i lakierowac kazdy kosmyk!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry