Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może Hrudzia pozyczy ;-);-)Co pozyczy co pozyczy?może Hrudzia pozyczy ;-);-)

...jak nie ma..
.a ten Madryt to...raczej Gdansk i chyba cos tym jest ze w wiekszych miastach i wiecej kasy trzeba. poza tym ceny mieszkan klasyfikuja sie na drugim miejscu po Warszawce - mam na mysli wysokosc

tylko skarge ze tyle idzie tej kasy na...nic!

sam kredyt za dom to niecale 800zl do tego następny kredyt 300zl ale naszczęście ten kredyt tylko do września
no i jeszcze na paliwo idzie ok 400-500zl plus inne oplatywięc tez nie zostaje nam do życia za dużo ja jużniepamiętam kiedy kupilam sobie czy D jakiś ciuch
Na dzieci idzie wszystko razy 2 oczywiście prócz pampersów i mlekabo Ola już nie korzysta tylko Mati ale serki ,owoce jakieś slodycze(bo jedzą
)soczki to wszystko razy 2ale nawet nie liczymy ile bo nie jestem w stanie tego zliczyć jak jest kasa to kupuje a jak jej brak no to wtedy
na wszystkim staram sie oszczędzać ale i tak się nie da gdyby nie to że D potrafi dorobić to niewiem jak by nam starczylo a ludzie mają po 1500zl na 4 osobową rodzine i z tego robią oplaty i starcza im jeszcze na życie podziwiam takich ludzi my niekiedy mamy więcej oplat niż wyplaty
na szczęście mała była taka łaskawa że pozwoliła mi po śniadaniu odespać jeszcze ponad godzinkę
Kochane dziecko mam ostatnio teraz szaleje pod biurkiem a ja siedzę i piszę
co do wydatków to u mnie trochę jak u Asi mam fioła na punkcie ubranek dla małej na szczęście najczęściej są to zakupy na lumpku co nie oznacza że oszczędne bo za kilka bluzeczek, jakieś spodenki i sukieneczkę której się nie mogłam oprzeć płacę ponad 50zł
my miesięcznie mamy 3000 tysiące ale i tak jest ciężko. Rata kredytu nam ostatnio rośnie jak szalona wiadomo kryzys a więc na czynsz i ratę miesięcznie idzie prawie 700zł dotego prąd , gaz jak by policzył na miesiąc to kolejne ponad 200zł, tv i net 100ł i już tysiaka nie ma do tego teraz rata za lodówkę i meble i kolejne 400zł wię już połowy kwoty nie ma
a Tuśka cóż 100 pampki, chusteczki + jakieś kosmetyki typu krem czy płyn do kąpieli(zależy co się akurat kończy) ok 30zł, mleka idzie nam półtora paczki miesięcznie więc 60zł. Przekąski i inne pierdoły to myślę nie więcej jak 50zł miesięcznie. No i zawsze wpadnie jakaś zabawka czy cuś także jakby nie patrzyć 300zł idzie
a sama się biorę za obiadek dziś ogórkowa i rybka
nie nie taki jak oni tam mają ale nie wszystko w szafkach jest tak pięknie poukladane jak pokazuje ta perfekcyjna
więc kladę malego spac i biore się za generalne porządki póki są chęci
a popoludniu wybieram się z dzieciakami do kościola na popielec i już sie obawiam jak Mateuszek będzie sie w kościele zachowywal czy nie bedzie latal do oltarza