Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zwłaszcza że już 2 lata z rzędu szłam do kościoła w święcić jajka w kozakach i zimowej kurtce
ale nic narazie cieszę się tym co jest
Miłego dnia wszystkim życzę i zaględajcie tu do mnie raz na jakiś czas bo ja dziś znów w pracy

tylko takie charakterystyczne z poszczegolnych etapow zycia:-)

Tuśka rozwliła sobie nos:-( teraz widać ślad po uderzeniu i ma opuchnięte pod noskiem:-(
Przeszedł przeszedł ale zemsta była słodkadziecko do południa na jego głowie i obiad musiał zrobić praktycznie sam:-) a to juz dla niego kara bo nie lubi gotować
![]()
:-)ja nie mam serca
Agulka, okropne rzeczy piszesz o tych dzieciach.
Pójdę już lepiej spać, wczorajsza nocka jakaś była niespokojna - obudził mnie smród drewna które stało za blisko piecyka i moim zdaniem mogło się zapalić. (P tak nie uważa) W każdym razie pół nocy nie spałam bo czekałam aż ostygnie trochę piecyk i będę pewna że nie będzie żadnego pożaru![]()

Doti ja też wlaśnie z D skonczyliśmy oglądać film ,,Milionner z ulicy" i jestem pod wrażeniem ogólnie film bardzo mi sie podobal D też bo nie usnolWzruszający film który chwyta za serducho
![]()

I ja się witam!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aż chce się żyć!!!!! Dziewczyny dziecko spokojne, ja wyspana, za oknek BAJKA już czuję Cię WIOSNOACH i uciekam do kuzynki z moim bąblem!!!!
Na razie pa kochane kobietki!!!! : *
dzień dobry.Witam się i ja.U mnie za to nocka do bani- nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem!!!! Kolejna nie przespana nocka bo krzyczy mama, mama i nic po prostu nic nie jest w stanie uspokoić małego tylko cycor. Mam juz dosć, bo nie śpię druga noc z rzędu!!!!!!!!!!!!!
witam i ja z rana trochę nie wyspana ale nie z winy dzieci
pogoda mimo że nie ma slońca to i tak pięknaHURA IDZIE WIOSNA:-):-):-)

to kazda pogoda jest piekna

Witam i ja! U nas też piękna wiosna. Słonko świecie i aż chce się żyć:-) ale ja z natury pesymistka już boję się że zima może jeszcze wrócić![]()

pojdziemy po drzemce, tym bardziej ze po poludniu lecimy do alergologa, wiec i tak bedzie na dworze