monia_l
Wrześniowe mamy'07
Agulka wspólczuję nocki:-(Moja dziecina już śpi od 15 min, czyżby sie regenerował po wszystkim. Maja w domciu a J w nocy całował się z kiblem. Noc do dupy, pobudki co godzinkę jak nie Adaś to MAja, ale już nie rzygała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agulka wspólczuję nocki:-(Moja dziecina już śpi od 15 min, czyżby sie regenerował po wszystkim. Maja w domciu a J w nocy całował się z kiblem. Noc do dupy, pobudki co godzinkę jak nie Adaś to MAja, ale już nie rzygała
a tego to Kasiu nie wiem, bo komura mi pada i cyba zapomniałam ze szpitala ładowarki, bo nigdzie nie mogę znaleźćAgulka no to nie ciekawie : ( a jak teraz mąż się czuje???
A jak buzia Majuni???

Na pewno jakby źle się czuł to wziłaby nadgodziny i do domciu ( tak myslę
)u nas tak samo niby na godzinę, ale kto pierwszy ten lepszyanetasa to u Was tak smiesznie jest że nie jesteście przyjęte na godz na którą się umówiłyście?? masakra masz siedzieć godzinę czasu z dzieckiem w przychodni gdzie jest tyle zarazków![]()

u nas jest idenycznie mamy wyznaczony tylko dzień akutat 17 marca i szczepią od 12-14 i kto jak przyjdzie tak szczepią a i u nas szczepią tylko 2 razy w tygodniu we wtorek i w środę tylko że u nas dobrze zrobili to że dzieci chore nie maja wstępu do dzieci zdrowych mimo że to jest na jednym piętrze ale odzielone jest drzwiami no i są osobne wejściau nas tak samo niby na godzinę, ale kto pierwszy ten lepszy![]()

:-)