Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiu, ja nie mam cierpliwości do wrzucania plików na ChomikaGagulec a wrzucisz go ma chomika???? Powiedź, że tak : )
A oto obraz moich westchnien : P
poza tym nie mam już gry, bo była na starym kompie a tamten umarł śmiercią naturalną

Tak jest : ) fajne ciacho z niego
Ale nie chodziło mi o gre tylko o film Kochaj i Tańcz : )

Mark Wahberg nie byl w zadnym boysbendzie tylko byl bratem jedengo z New Kids Dannego Wahlberga a znamy Marka Mark m.in z tego: Wrzuta.pl - marky mark & the funky bunch - good vibrations Czyli słyszę dzwony, ale nie wiem w którym kościele bijąOj mamuski...koncze 30 late to wam powiemMark Wahberg nie byl w zadnym boysbendzie tylko byl bratem jedengo z New Kids Dannego Wahlberga a znamy Marka Mark m.in z tego: Wrzuta.pl - marky mark & the funky bunch - good vibrations
Kasiu, specially for You!!!!!:-)
Gagulec- super kiecka. kazd z nas powinna tak miec w standardzie!
hihi Moj maz bawil sie ze Staskiem pianinkiem...i zupelnie sie zapomnial...gra jakies etiudy od przeszlo kwadransa:-):-):-)

klapki tez byly nie te co trzeba
zjechalismy sie na drugi koniec miasta po darmo!
Rany dziewczyny jak dobrze, że to moje dziecko już spi!!!!! Pisałam Wam, że się rozjadł dziś dał popis swoich możliwości. Jak nie jadł to nie jadł,ale jak zaczoł jeść to aż do pożygania!!!!

ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!
Sobota 14go marca godz 19o Impreza lata 80-90te - przebranie i dobry nastroj obowiazkowy!!!!!!!!!:-):-):-)
oj kochana jakbyśmy tak skrzyknęły się za Twoimi plecami to umarłabyś z wrażenia![]()

Po wczorajszej wyżerce dziś był ogromna kupa![]()

Donkat powodzenia w sprzedaży
Na dzisiaj nam sie zapowiedzieli teściowie, nawet się cieszę, lubię jak się u nas czasem zjawią (nieczęsto się to zdarza).![]()

Donkat - a ten wegiel to potrzeba tylko szklarzom?? do ogrzania szklarni? ale przy jakis masowych uprawach, prawda?Nie dzialkowych....? A moze rozszerzyc dzialanosc?...qrcze, kombinuje ale w kwesti wegla to jestem zacofana![]()

Za tydzien niestety...bo J nie wiedzial czy wroci na czas z UK a poza tym to laczone party - moje i meza - on z 18go marca 33 lata;-)
Coś kasa na gwałt potrzebna![]()
No nic. Lecę dalej sprzątać. Łazienkę mam już z głowy.

Nasze dzieci teraz przez rok średnio będą rosły 1 cm na m-c. Maja w tym drugim roku raz w miesiącu urosła 4,5 cmMam miarkę na ścianie i każdego pierwszego dnia m-ca mierzymy dzieci, więc wiem
![]()

uuuuu, a ja wlasnie przymierzalam Julitce kurteczki i myslalam, ze na jesien/zime beda jescze dobre:-(Ale sie nie pochwaliłam i z okazji Dnia Kobiet kupiłam sobie wczoraj sukienkęA co:-)
sukienka bardzo ladna. hihi Moj maz bawil sie ze Staskiem pianinkiem...i zupelnie sie zapomnial...gra jakies etiudy od przeszlo kwadransa:-):-):-)
) przyniesie wiecej szczescia, powodow do zadowolenia. Zycze spelnienia planow zawodowych, osobistych...
Tak więc zapadła decyzja,że woda zakręcona będzie,a co za tym idzie nie będzie palone w centralnym. Kosmiczne jaja