reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczeta - dziekuje za zyczenia ale 3 z przodu dopiero jutro!:-p

Zrobilam dzis na probe tarte z cebula i jak zwykle ciasto mi wyszo do bani...ale ogolnie byla zjadliwa. Chyba musze wage kupic kuchenna bo mzoe zle odmierzam szklankami te gramy!:baffled:

reklama
Dziewczeta - dziekuje za zyczenia ale 3 z przodu dopiero jutro!:-p

Zrobilam dzis na probe tarte z cebula i jak zwykle ciasto mi wyszo do bani...ale ogolnie byla zjadliwa. Chyba musze wage kupic kuchenna bo mzoe zle odmierzam szklankami te gramy!:baffled:
A rzuć przepisem na tartę i zapiekankę szpinakową. Mam sporo szpinaku swojego pomrożonego

Hejka

Justa ja też dziś @ dostałam. Ale pamiętam,. że my tak od dawna razem.....
Ale szmabo w tym Waszym bloku, co za ludzie tam mieszkają:wściekła/y: ale u moich rodziców w blokowisku tez tak jest:tak:

Gagulec sciągasz ten film Kochaj i tańcz, ale kinową wersję, tak??????

Kochałam się w New Kidsach:tak: I Marke Marka tam nie było:no::tak:

Dzień zleciał szybko, bylismy też na spacerku i deszcz nas zastał, ale parasolki i folie na wózek miałam:tak: a mały nawet nie protestował:-D

Ja film ściągam właśnie z neta,

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak tylko mi się ściągnie i znajdę odrobinę cierpliwości to Oki:tak:

Gagulec sciągasz ten film Kochaj i tańcz, ale kinową wersję, tak??????

Pewnie tak, na inna jeszcze za wcześnie, ale jaka kopia to się przekonam jak skończy ściągać
Dziewczyny, wstyd mi ogromnie:zawstydzona/y: Chciałam sprawdzić jaka wersja się ściąga , żeby Agulka Tobie podesłać linka i najzwyczajniej w świecie pomyliłam filmy, ściągam to: Osłoskop - eMule, eDonkey, Overnet. Przepraszam, ale czasem jestem zakręcona
Gdyby nie Agulka, szłabym w zaparte:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam.

Wpadam na chwilkę pochwalić się 5 z patologii rodziny i wracam do nauki :-( Jutro 2 egzaminy :szok:

Jutro będę :tak::-)
Gratulacje i połamania pióra

Ostatnia edycja:
Majandra gratulacje!!!!

Agulka to ja kochałam sie w Backstreet Boys : ) w Nicku och wzdychałam do niego jak mialam jakieś 14 lat.

Ale ten Mike to nieczego sobie!!!

reklama
Witam.

Wpadam na chwilkę pochwalić się 5 z patologii rodziny i wracam do nauki :-( Jutro 2 egzaminy :szok:

Jutro będę :tak::-)
Majandra gratulacje piąteczki:tak:no a jutro czekamy na dwie kolejne;-):tak:POWODZENIA:-)

Majandra gratulacje!!!!

Agulka to ja kochałam sie w Backstreet Boys : ) w Nicku och wzdychałam do niego jak mialam jakieś 14 lat.

Ale ten Mike to nieczego sobie!!!
Mi się zawsze podobal James Van Der Beek z Jeziora Marzeń(uwielbialam ten serial):tak:a pamiętacie Kelly Family pamietam jak wszystkim moim koleżankom podobal się Pady :sorry2::-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry