Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A rzuć przepisem na tartę i zapiekankę szpinakową. Mam sporo szpinaku swojego pomrożonegoDziewczeta - dziekuje za zyczenia ale 3 z przodu dopiero jutro!
Zrobilam dzis na probe tarte z cebula i jak zwykle ciasto mi wyszo do bani...ale ogolnie byla zjadliwa. Chyba musze wage kupic kuchenna bo mzoe zle odmierzam szklankami te gramy!![]()
ale u moich rodziców w blokowisku tez tak jest
I Marke Marka tam nie było

a mały nawet nie protestował
Pewnie tak, na inna jeszcze za wcześnie, ale jaka kopia to się przekonam jak skończy ściągaćHejka
Gagulec sciągasz ten film Kochaj i tańcz, ale kinową wersję, tak??????
to daj znac jaka wersja i z jakiej strony pobierasz;-)Pewnie tak, na inna jeszcze za wcześnie, ale jaka kopia to się przekonam jak skończy ściągać
Ja film ściągam właśnie z neta,
Jak tylko mi się ściągnie i znajdę odrobinę cierpliwości to Oki![]()
Gagulec sciągasz ten film Kochaj i tańcz, ale kinową wersję, tak??????
Dziewczyny, wstyd mi ogromniePewnie tak, na inna jeszcze za wcześnie, ale jaka kopia to się przekonam jak skończy ściągać
Chciałam sprawdzić jaka wersja się ściąga , żeby Agulka Tobie podesłać linka i najzwyczajniej w świecie pomyliłam filmy, ściągam to: Osłoskop - eMule, eDonkey, Overnet. Przepraszam, ale czasem jestem zakręcona

Gratulacje i połamania pióraWitam.
Wpadam na chwilkę pochwalić się 5 z patologii rodziny i wracam do nauki :-( Jutro 2 egzaminy
Jutro będę:-)
Majandra gratulacje piąteczkiWitam.
Wpadam na chwilkę pochwalić się 5 z patologii rodziny i wracam do nauki :-( Jutro 2 egzaminy
Jutro będę:-)
no a jutro czekamy na dwie kolejne;-)
POWODZENIA:-)Mi się zawsze podobal James Van Der Beek z Jeziora Marzeń(uwielbialam ten serial)Majandra gratulacje!!!!
Agulka to ja kochałam sie w Backstreet Boys : ) w Nicku och wzdychałam do niego jak mialam jakieś 14 lat.
Ale ten Mike to nieczego sobie!!!
a pamiętacie Kelly Family pamietam jak wszystkim moim koleżankom podobal się Pady