Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to że jest malo widoczna to nieistotne, bo druga kreseczka za darmo się nie pojawia![]()
papatki Aneasa do juterka i jedź ostrożnieJa się już żegnam. Zbieram się powolutku do domku tylko muszę jeszcze ogarnąć rozgardiasz na biurku. Dobrej nocy Wam życzę.

my dziś jesteśmy umówieni z D rodzeństwem na kręgle dzieci zawieziemy do teściów a my pojedziemy się trochę rozerwać:-)już dawno nie gralam w kręgle mam nadzieje że nie najem tam się wstydu
![]()
:-)Donkat to Ty również w tym roku wkroczysz do grona "3-eczek" to jest nas 3 czyli 3 razy po 3...... czy może więcej przyznawać się
.

Ale tu dzisiaj puściutkoa ja właśnie przepłakałam pół godziny w kiblu bo dstałam wiadomość że mój wujek zginął dziś w wypadku na motorze. Młody człowiek dopiero po czterdziestce zostawił żonę i syna który chodzi do gimnazjum:-
hmm: no i idę wyć dalej
Psychicznie to już czasem dostaję fiksum dyrdum,
Wogóle dziękuję za pamięc i wsparcie dziewczyny.
:-)Oprocz kwiatkow od moich najcudowniejszych mezczyzn:-) dostalam od rodzicow filtr na wode Brity ( bardzom szczesliwa) i bizuterie recznie malowana, piekna...
:-)
Boże dziewczyny czytałyście już Zbigniew Religa nie żyje![]()
Hrudzi co to za filtr, bo ostatnio sie zastanawiam i chcę kupić?????
Dzięń minał fajnie i nie nudno.
). dlatego tak mi zalezalo na odkamienieniu czajnika, zeby woda byla nieksazitelna. jestem bardzo zadowolona. na poczatku bylo male zamiesznaie, skad nalewac wode, ze nie prosto zkranu, tylko z dzbanka, ale szybko doszlismy do wprawy. widac, ze jest woda przefiltrowana, bo szybciutko sie gotuje i nic nie plywa na wierzchu herbaty
a u mnie byl wczesniej bialy kozuch
gdybym była w ciąży to byłby cud bo nie staraliśmy się zbyt intensywnie...

Mama mnie dziś załamała :-( powiedziała, że bardzo dobrze wyglądam i że przy:-(tyłam ja tu chcieć schudnąć, a tu tyjemam dość tej zimy chcę wiosny i lata i spacerów!!!!!
kojarza mi sie z moja babcia i ciociami, gdy pojechalismy na jakas uroczystosc rodzinna, a one : dziecko jak ladnie wygladasz (od razu wiedizallam o co chodzi), taka buzke masz okraglejsza
teściowa też mi dziś powiedziala że jakoś brzuszka dostalam![]()

szczerze to nawet chyba wolałabym żeby to nie było w tym miesiącu bo miałam sporo stresów i podnosiłam ciężkie przedmioty więc bałabym się że coś będzie nie tak

teściowa też mi dziś powiedziala że jakoś brzuszka dostalam![]()
pewnie takto tak w ramach zyczen?![]()
a sama mi się zaraz pochwalila że ona ostatnio schudla 80 dkg ale ja nic po niej nie zauważylam