reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
to że jest malo widoczna to nieistotne, bo druga kreseczka za darmo się nie pojawia :tak:

ten test wyszedł taki niejednoznaczny poza tym przed @ może dojść do naturalnego poronienia więc się nie napalam mówiąc szczerze to nawet chyba wolałabym żeby to nie było w tym miesiącu bo miałam sporo stresów i podnosiłam ciężkie przedmioty więc bałabym się że coś będzie nie tak

witam, dlugo nie posiedze, bo ammy z P inne plany;-):-)

my dziś jesteśmy umówieni z D rodzeństwem na kręgle dzieci zawieziemy do teściów a my pojedziemy się trochę rozerwać:-):tak:już dawno nie gralam w kręgle mam nadzieje że nie najem tam się wstydu:sorry2:

super monia, widze ze cos sie ciekawego zaczyna dziac poza siedzeniem w domu z dziecmi:tak::-)

Donkat to Ty również w tym roku wkroczysz do grona "3-eczek" to jest nas 3 czyli 3 razy po 3...... czy może więcej przyznawać się :tak:
.

ja dopiero w grudniu, wiec nie gadam z wami-staruchami:-D:nerd:

Ale tu dzisiaj puściutko:dry: a ja właśnie przepłakałam pół godziny w kiblu bo dstałam wiadomość że mój wujek zginął dziś w wypadku na motorze. Młody człowiek dopiero po czterdziestce zostawił żonę i syna który chodzi do gimnazjum:-(:hmm: no i idę wyć dalej

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Psychicznie to już czasem dostaję fiksum dyrdum,
Wogóle dziękuję za pamięc i wsparcie dziewczyny.

trzymaj sie dzielnie!!!

od tego sa BB-ony!!:tak::-)

Oprocz kwiatkow od moich najcudowniejszych mezczyzn:-) dostalam od rodzicow filtr na wode Brity ( bardzom szczesliwa) i bizuterie recznie malowana, piekna...

ale fajnie, ze wam we trojke fajnie:tak::-)

filtr-super sprawa:tak:

Boże dziewczyny czytałyście już Zbigniew Religa nie żyje :szok:

wlasnie zajrzalalm na onet i nie moglam uwierzyc:-(:-(:-(:szok:

Hrudzi co to za filtr, bo ostatnio sie zastanawiam i chcę kupić?????

Dzięń minał fajnie i nie nudno.

to sa te filtry dzbankowe (ja je tak nazywam).
ja kupilam miesiac temu Anna (Brita jest drozsza, moze i lepsza, nie wiem:sorry2:). dlatego tak mi zalezalo na odkamienieniu czajnika, zeby woda byla nieksazitelna. jestem bardzo zadowolona. na poczatku bylo male zamiesznaie, skad nalewac wode, ze nie prosto zkranu, tylko z dzbanka, ale szybko doszlismy do wprawy. widac, ze jest woda przefiltrowana, bo szybciutko sie gotuje i nic nie plywa na wierzchu herbaty:sorry2: a u mnie byl wczesniej bialy kozuch:baffled:

gdybym była w ciąży to byłby cud bo nie staraliśmy się zbyt intensywnie...

i wlasnie o to chodzi : zero intensywnosci:-D

Mama mnie dziś załamała :-( powiedziała, że bardzo dobrze wyglądam i że przy:-(tyłam ja tu chcieć schudnąć, a tu tyje :szok: mam dość tej zimy chcę wiosny i lata i spacerów!!!!!

"uwielbiam" takie komlementy. :crazy: kojarza mi sie z moja babcia i ciociami, gdy pojechalismy na jakas uroczystosc rodzinna, a one : dziecko jak ladnie wygladasz (od razu wiedizallam o co chodzi), taka buzke masz okraglejsza:crazy::-D

teściowa też mi dziś powiedziala że jakoś brzuszka dostalam:wściekła/y::crazy:

to tak w ramach zyczen?:-D

szczerze to nawet chyba wolałabym żeby to nie było w tym miesiącu bo miałam sporo stresów i podnosiłam ciężkie przedmioty więc bałabym się że coś będzie nie tak

no i wez tu babie dogódź:szok::-D

nie martw sie tym, bo w sumie zaordek sie ledwo zaiwazal, wiec jesli przetrwa to nie powinno mu to zaszkodzic. ja tez sporo dzwigalam, jechalam do i z angli autokarem, stresowalam sie...i okazalo sie, ze podpaski tkroe wzielam sa niepotzrebne, bo ejstem w ciazy. ciaze przechodzialm bezproblemowo i niunka jest zdrowa:-)

ja tez już się żegnam.Posiedzę jeszcze troszke z D bo jutro zaś nowy tydzień się zaczyna i będę go widziec tyle co wcale.'
DOBRANOC KOCHANE BBONKI:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry