*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Witam się z rana
Kuba wczoraj nie dał się polożyć spać myślałam, że choć dziś da mi trochę więcej oddechu z rana i dłużej pospi, ale co tam wstał o 6.15
oszukałam go przez pół godziny, że jeszcze spie to poleżał ze mną w łózku.
Teraz siedze przed kompem z kawką
a ten mały trol
ogląda smyki.
Kuba wczoraj nie dał się polożyć spać myślałam, że choć dziś da mi trochę więcej oddechu z rana i dłużej pospi, ale co tam wstał o 6.15
oszukałam go przez pół godziny, że jeszcze spie to poleżał ze mną w łózku.Teraz siedze przed kompem z kawką
a ten mały trol
ogląda smyki.
...i juz sie ugryzlam w jezyk zeby sie z J nie poklocic o pierdole...Dzis luzny dzien - spacerek, zakupki...
Czy wy zawsze nakladacie maluchom krem ochronny pod pieluszke? Czy tylko moze moj Stasio zalatwia swoje potrzeby wylacznie w pampki?
a co do kremu to my w 90% przypadków zawsze używamy. Nie wiem czy to konieczne ale to już taki odruch i kwestia przyzwyczajenia.
a jeśli chodzi o zalatwianie potrzeb do pampka i krem to ja kremu używam tylko w razie potrzeby a kupka w pampku jest codziennie rano po przebudzeniu. no i zaczelam w domu puszczać malego bez pampera tylko w majteczkach i co chwile pytam się czy chce siusiu a on na slowo siusiu leci do lazienki na muszle bo nocnik u niego to sluży do zabawy a nie do zalatwiania swoich potrzeb