justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Sprawdźcie, może teraz się udało Picasa Web Albums - justyna - Mateusz - film
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
świetnieSprawdźcie, może teraz się udało Picasa Web Albums - justyna - Mateusz - film
aż mi się przypomnialo jak moje dzieci byly malutkie i lezka się w oku zakręcila
a Matuś jak zobaczyl Mateuszka to powiedzial dzidzia
(pierwszy raz ).

o 12 polożylam go do łóżeczka ale on zamias spać to 2 godziy stal i patrzal co ja robie w kuchni chcialam go uspać później o 15 ale przyjechali goście i on już o spaniu nie myślal sama bylam w szoku że wytrzymal caly dzień bez marudzenia pierwszy raz mu się coś takiego zdarzylo
najważniejsze,że u Was wszystko ok
oczywiście zjawiła się też moja siostra i takie mam terza mieszane uczucia
bo zachowuje się jakby nic się nie stało i jeszcze złości że musiała wziąć urlop bo mama nie może być z mały a do tego nie wiadomo jak to długo potrwa:-( na pytanie czy złożymy się razem na wieniec powiedziała że chyba wiązanka wystarczy
a jeśli już to ewentualnie jakiś nie drogi max do 50zł. Teraz mi jeszcze bardziej przykro i trochę wstyd za własną siostrę. Znajoma mi ostatnio powiedziała że jakby nie wiedziała to w życiu by nie uwieżyła że my jesteśmy siostrami.Anetasa a jak trzyma się babcia ? Bo to takie straszne pochować własne dziecko:-( nie wżne ile ma lat