Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może jeszcze nam się uda skoczyć raz w tym roku. No i znowu mam zlecenie na robotę, więc nie mam za wiele czasu. Buziakijustyna super a ciężko było to zrobić ??sprawdźcie, może teraz się udało picasa web albums - justyna - mateusz - film
- połowę czwartego roku studiów przestałam z nimi "na promocji" w Tesco

- ale pomijając moje subiektywne odczucia- nienajgorszy wynalazek

ćwicz, ćwicz kobietko.
Popołudnie spędziliśmy prawie całe na podwórku, póxniej kawka u szwagerki i dzionek zleciał. Jutro M chyba zaś wyjeżdza:-(Anetasa, przykro mi:-( jak się trzymasz?
a jeśli nie to może przynajmniej szybciej zasnę. I najgorsze jest to że łapie się na myśleniu że może jak się zrobi cieplej to w wolny wekend wyskocze do babcie i pojadę do Andrzeja. Wiem wiem to chore
Rano żadką ale nie taką zupełnie a potem jescze 3 takie niby normalne
tylko ich zapch jest taki kwaśny jak biegunkowy
i pupa już cała czerwona
dwie noce z rzędu budzi się znó z płaczem ale pojęczy pojęczy i zasypia spwrotem w swoim łóżeczku nawet nie muszę do niej podchodzić. M mówi że moż to znów zęby się odezwały bo przy kłach tak było ale to chyba za wcześnie mimo wszystko na piątki
zobaczymy co będzie się działo jutro w ostateczności zapodam jej nifuroksazyd
ale i tak pobudka 6.15 chyba mam wmontowany budzić w głowę
miałam dziś plany jechać do miasta, ale śnieg mi zrobił niespodzianke
mam nadzieję, że do 11 zginie i ociepli się to pojedziemy.
:-)
dopiero ale mała dała mi pospać do 9 więc dziś przynajmniej nie czuję się jak zombi
Anetko dziś zobacz czy malutka będzie jeszcze robić rzadkie kupki i jakby co podaj jej Lakcid na Kube to działa![]()

Dzien dobry Paniom!
Anetasa - jak sie czujesz?...moze to kogos zaskoczy, moze zbulwersuje...ale ja zawsze staram sie wyjasnic ( sobie!) smierc ludzi jak przejscie do lepszego swiata...tu jestesmy tylko szarymi ludzmi a tam pieknymi duszami pozbawionymi trosk, dystansu, uprzedzen i strachu...a te piekne bliskie nam dusze i tak na nas spogladaja z miloscia!:-)
Dzis dzie porzadkow i jedziemy z J i Stasiem oczywista do Edzia...bo malego nosi po tych chorobskach!
tylko szkoda przede wszystkim żony i syna:-(