Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj sorkiHruda, przegapiłaś moje pytanie do Ciebie?![]()
...mialam odpisac ale jakos mi umknelo w tym dla mnie nie codziennym "Byciu Zona"
:-)
ale dentystka uspokoila nas ze to nie warunkuje wyrzynanie krzywych zebow stalych. Nawet nie wspomniala o delikatnym obchodzeniu sie z nim ...choc i tak darowalam sobie podawanie Stasiowi twardych przegryzek.BOTI - www.butyboti.pl : SklepyA butki super! Co to za sklepy Boti?
Mnie sie podobaja - kobiece i wygodne pantofle!

( choc moze nie tyle co Justyna :-))

nie wiem jak to fachowo wytłumaczyć ale mam nadzijeę, że jakoś zrozumiale napisałam
dokładnie i o tym własnie pisałammi się zawsze kojarzylo że Boti to to samo co CCC bo jak w naszym mieście zlikwidowali CCC to w to miejsce wlaśnie powstalo boti![]()
a tak na narginesie to u nas tak samo zrobili tzn w Szczecinku

S dobija kasa, praca i nie potrafi po ludzku pogadać o swoich niepokojach tylko drze tą japę i wyładowuje się przy byle okazji. Przykro mi,że mój mąż tak gaśnie,a ja nie potrafię tego zmienićOj Justyna...nawet nie wiesz jak Cie rozumiem...chyba trudne czasy nastapily dla tch naszych chlopow...tyle wymagan...tyle oczekiwan i nie tylko od zon i najblizszych...Oj też muszę młodemu buciory na wiosnę sprawić. Ja sobie odpuszczam,bo S ma większe braki w garderobie. A jak nasze stosunki to nie wiem. W zasadzie stosunków niewiele,bo @ od soboty. A dopiero teraz nadeszła po chamsku mówiąc chcica. Choć mówią,że dobry koń i w błocie uciągnie;-)S dobija kasa, praca i nie potrafi po ludzku pogadać o swoich niepokojach tylko drze tą japę i wyładowuje się przy byle okazji. Przykro mi,że mój mąż tak gaśnie,a ja nie potrafię tego zmienić
;-)
Ja nawet nie wspominam o swojej...jakis brom powinnam lykac zeby zahamowac...