Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja ostatnio ie napisalam że jak tydzień temu bylam w PUP na podpisie to coś tam pościemnialam i babka nawet nie zajrzala do kompa żeby sprawdzić czy są jakieś oferty:-)a następną wizyte w PUP mam dopiero w czerwcuTak to mój wynik. Tylko u nas w laboratorium są takie normy 0,47-5,01. Jutro moja mama przyjeżdża do mnie i jadę na podpis do PUP to zahaczę o lekarza.
:-)
a u Ciebie to nie jest pierwsza ciąża więc myślę że niepowinno być zadnego niebezpieczeństwa ze strony tej opryszczki
:-)A wogóle to skrobnęłam smska do Atruviel - odpisała, że wszystko u nich ok, z oczami ma róznie, u Kuby nie stwierdzono cukrzycy, poza tym to cierpi na deficyt czasu.
a co do deficytu czasu to trudno się dziwić praca i dwójka dzieci w pełni zajmują jej czas
najważniejsze że u nich wszystko ok
ja też już nie wyrabiałam przed kompkiem a teraz z okularami naprawdę jest dużo lepiej

Tak to mój wynik. Tylko u nas w laboratorium są takie normy 0,47-5,01. Jutro moja mama przyjeżdża do mnie i jadę na podpis do PUP to zahaczę o lekarza.
ale po tej pierwszej nieudanej ciąży jakaś przewrażliwiona jestem :-( mam się zjawić na wizycie za 2-3 tygodnie i będzie już wszystko wiadomo 
tak Carioca koleżanka miala pierwszy raz ten wirus i to byla jej pierwsza ciąża i napisalam że u Luandzi to nie jest pierwsza ciąża więc niepowino być niebezpieczeństwaMoniu - ale to chyba koleżanka musiała mieć pierwszy raz to zakażenie opryszczką. Pierwsze zakażenie jest bardziej niebezpieczna, tak samo jak wirusem cytomegalii i toxoplazmozy. potem ma sie już przeciwciała. Nie strasz Luandzi ;-)
Anetasa - wracając do smutnego tematu Twojego wuja - dostałaś wolne na pogrzeb? Bo pisałaś, że Twoja kierowniczka miała "ważniejsze" sprawy na głowie.
nie chcialam wystraszyć Luandzi

Luandzia, trzymam kciuki, mocno mocno i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Nie lekceważ tej opryszczki, idź spytaj lekarza jakie maści i leki możesz używać. Nie chcę Cię straszyć, ale u mnie właśnie zwykła opryszczka źle się skończyła...![]()
może rzeczywiście groźne tylko pierwsze zarażenie ...Luandzia - dbaj o siebie, wysypiaj się, sprawdź tarczycę. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Staraj sie nie stresować. Buźka.