reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Właśnie oglądam "pomoc potrzebna od zaraz" ale to jest niewdzieczna praca.

Luandzia skoro tak czujesz, że to jest to już bardzo dużo : )

W końcu jakaś wiadomość o Atru : ) z czasem zawsze jest trudno jak się pracuje i ma na głowie cały dom i dwójke dzieci.

Anetasa - wracając do smutnego tematu Twojego wuja - dostałaś wolne na pogrzeb? Bo pisałaś, że Twoja kierowniczka miała "ważniejsze" sprawy na głowie.

Problem się rozwiązał bo w piątek i tak mam wolne:tak: a wogóle to się z nią zciełam bo w pierwszej chwili jak z nią rozmawiałam to mówiłam właśnie o środzie o to żekomo dziś miała nie mieć z kim dziecka zostawić a tym czasem chyba sama się zapomniała że coś takiego powiedziała i dziś rozradowana zadzwoniła do mnie powiedzieć że właśnie jest w Kłodzku i kupiła sobie kurteczkę na wiosnę i właśnie ogląda buty:crazy: więc jej zapytałam co zrobiła z małą i tak się wydało. Ale ja na nią nie potrafię się gniewać bo tak się składa że to moja najlepsza przyjaciółka:zawstydzona/y: a wytłumaczyła się tym że mała jednak wydobrzała i jest w przedszkolu a po przedszkolu nie miałaby z kim jej zostawić bo teściowa wyjechała więc niech jej będzie.

luandzia moje gratulacje, bedzie dobrze zobaczysz :happy:

podczytuje Was ale jakoś nie mam sił pisac:confused: jedyne co to chciałam podzienkować za miłe komentarze na NK:tak::tak::tak:

nie wiecie co u Hars dawno sie chyba nie odzywała??

reklama
Luandzia - szok jest oczywisty...ale bardzo sie ciesze i gratuluje...i trzymam kciukaski!

Naomi słyszałam o jednym przypadku, gdzie w rodzinie świadków jehowy zachorowało dziecko, które musiało być natychmiat operowane co się wiązało z podaniem krwi podczas operacji i ojciec nie wyraził zgody na operacje ponieważ jego wiara nie uznaje czegoś takiego jak transfuzja krwi i dziecko zmarło. Czy Ty tak samo uważasz???
Mnie tez to dziwi..ale z drugiej strony czy w prawach katolickich tez nie mamy "dziwnych" teorii?o zakazie prezerwatyw w dobie chorob wnerycznych itd:baffled:

A wogóle to skrobnęłam smska do Atruviel - odpisała, że wszystko u nich ok, z oczami ma róznie, u Kuby nie stwierdzono cukrzycy, poza tym to cierpi na deficyt czasu.
No tak:sorry2:...pozdrow ja od nas :tak::-)

Carioca - czy testy BetaHCG moge zrobic ot tak w przychodni czy tylko w specjalistycznych Inviktach czy Swissmedach?

Ogladalismy wlasnie piekny film "Siedem dusz" - polecam! Bedzie chyba teraz w kinach...bardzo poruszajacy, refleksyjny bez hoolywodzkiego lukru...a Will Smith zaskoczyl mnie swietna gra dramatyczna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry