Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak Igor gorączkował rano było szczepienie późnym wieczorem była juz gorączka i tak przez dwa dni po czym wszystko ustalo. a i z tego co kojarzę to tylko Igor i synus Izy miał goraczkę po szczepieniuHej.
Ja z pytaniem wczorajszym na które nie uzyskałam odpowiedzi. Czy po tej ostatniej szczepionce dzieci Wasze gorączkowały? Jak tak to czy w tym samym dniu czy na zajutrz, bo moje maleństwo dziś jakieś nie takie i już spi
, a powinno około południa?
?????????
Hej.
Ja z pytaniem wczorajszym na które nie uzyskałam odpowiedzi. Czy po tej ostatniej szczepionce dzieci Wasze gorączkowały? Jak tak to czy w tym samym dniu czy na zajutrz, bo moje maleństwo dziś jakieś nie takie i już spi
, a powinno około południa?
?????????
No ja jako wsiowa baba właśnie na koła zwróciłam uwagę,ale to pod kątem siebieGagulec, z wózka jestem zadowolona, tylko nie nadaje się na dróżki wiejskie, więc takowe omijam. No i musiałam dokupić sobie torbę, bo mi jej brakowało.

Na jednym parkingu na polsko-litewskiej granicy chodzi taka psiutka młodziutka i pyta,czy nie potrzebuje ktoś kobiety na noc. S jak pierwszy raz do niego przyszła to jej powiedział "dzieciaku idź do domu". Niby można się pośmiać z tekstów,ale w zasadzie smutne to jest,że kobiety tak muszą zarabiać niejednokrotnie na utrzymanie rodziny.