justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
yyy Hrudzia, coś się kluje??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pada śnieg z deszczem. Mam już dość siedzenia w tych murach!!!! W poniedziałek ma być niby 9 stopni to może wtedy się uda.
od tego jest, aby pomóc i doradzić swojej pacjentce
ja pod koniec ciąży kiedy miałam skurcze przepowiadające i niby nieco boleśniejsze
to zaraz do niego dzwoniłam lub jechałam do niego na dyżur do szpitala
przez taki alarm leżałam trzy razy na obserwacji tych skurczy.
powinnam właśnie ogarniać trochę chatę bo ma wpaść koleżanka a zamiast tego przyszłam tu
ale muszę się wziąć za robotę bo przychodzi z córcią która jeszcze nie chodzi więc mała zaraz wytrze syf z podłóg
przychodzą przejżeć ubranka z których moje dziecko wyrosło więc może jakaś kaska wpadnie
u nas też szaro buru i ponuru pada śnieg a temperatura +5 więc jedna wielka ciapa a popołudniu muszę iść odebrać wiązankę na jutrzejszy pogrzeb :-( dobrze że kwiaciarnia jakieś 200 metrów od nas bo dalej to by mi się nie chciało iść

szkoda mi jej że jest tam z tym wszytskim sama tylko z babcią pewnie też jej bardzo ciężko a nawet nie może się wypłakać bo przecież musi jakoś babcie podtrzymywać na duchu.Nie, raczej nie. Po prostu gin mi zalecil po pierwszej @ po poronieniu zrobic te testy zeby zamknac temat!yyy Hrudzia, coś się kluje??