reklama

Wrześniówkowe mamy

dzieki dziewczyny, radość jest większa jeśli się nią dzieli, czuję Wasze wsparcie i było mi lżej w cięzkich chwilach, zwłaszcza po rozmowie jednego wieczorku z Nuśką i Kasią :-)
Sama nie wierzę, że tak się ładnie zagoiło...

Atru - witaj kochana spowrotem! Że też Ci się chce czytać wszystko od tyłu, Ty to jednak jesteś porządna firma, ja bym sobie darowała. Jakby co to Ci po krótce streszczę :-) Pisz co u Was :-)

reklama
dzieki dziewczyny, radość jest większa jeśli się nią dzieli, czuję Wasze wsparcie i było mi lżej w cięzkich chwilach, zwłaszcza po rozmowie jednego wieczorku z Nuśką i Kasią :-)
Sama nie wierzę, że tak się ładnie zagoiło...

Atru - witaj kochana spowrotem! Że też Ci się chce czytać wszystko od tyłu, Ty to jednak jesteś porządna firma, ja bym sobie darowała. Jakby co to Ci po krótce streszczę :-) Pisz co u Was :-)

Carioca więc wiesz ;-) jak co to wal śmiało choćby nawet na GG 2853539

Oj i ja też bym sobie darowała :zawstydzona/y: bo sobie darowałam kiedy tak długo mnie nie było i bardzo mi z tym ciężko bo to dowodzi mojego lenistwa i niestety wiem, że mogłyście się poczuć źle.

Czesc mamy
Wpadlam na chwilke przywitac sie i napisac ze zyjemy.
Angelka ma sie dobrze nie choruje odpukac chociaz kto wie bo dzisiaj na play grup przyszla matka z chlopcem ktory mial dosc swieze wykwity po ospie.Normalnie w glowie sie nie miesci taka lekkomyslnosc matki i kto wogole ja tam wpuscil.Szybko dalam dyla kiedy sie zorientowalam ale nie mam pewnosci czy Andzia nie bawila w jego poblizu.
Poza tym u nas jakos kiepsko.Fabian juz przegina pale z zachowania.Codziennie slysze skargi ze bije albo zaczepia inne dzieci.
Prawdopodobnie zostalismy oszukani na ebay.Kupilismy sony play station z gitara dla Fabiana.Konsola ok ale gitarze brakuje czesci i bez tego nie dziala.Sprzedawca nie odpowiada.Ale co sie dziwic jak ma tylko 11 komentarzy.Czekamy do jutra i zglaszamy ze nas oszukano.A pozatym jestem taka wsciekla na meza ze mu kupil ta gre bo naprawde mu sie nie nalezala.

Jutro mamy spozniony bal karnawalowy dla dzieci bo dopiero na teraz udalo sie zarezerwowac sale.bedzie okazja zeby spotkac sie z innymi mamusiami a dzieci sie wyzyja przy muzyce.

Postaram sie niedlugo nadrobic watek i byc z Wami na bierzaco.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry