Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawda
ale mam dziś fajny humor chyba te sloneczko za oknem tak na mnie dziala:-):-):-)

Powodzenia na lowach!To tzw "glupio-madre" babsztyle. Strasznie mnie wkur*** te babki na przystanku kiedy czekam na autobus z Kubusiem - o taki maluszek i na taki mróz (w zime) na pewno mu zimno!! - nigdy na to nie odpowiadam bo chyba poleciały by wulgaryzmyraz jedna babka mnie zapytała - a temu dziecku nie zimno? to jej powiedziałam, że nie bo jest ciepło ubarny. Zamkneła się nie wiedząc co powiedzieć.

Oj lubimy Jasona, lubimy-na POlsacie leciał "Transporter" i napatrzyłąm się na pięknie umieśnionego ( nie napakowanego), wysportowanego mezczyznę)))
:-) A film mimo ze akcja uwazam calkiem cakiem
Oj czekamy..ja e zdzis odbieram wyniki b-hcg ale kontrolnie - tak mi gin polecil zrobic po @dzisiaj wyniki beta hcg ...

u nas za oknem piękna pogoda i bezwietrznie więc zaraz się ubieram i chociaż przejdziemy w koło bloku. Może też lumpka po drodze odwiedzimy
Ja dziś jakiegoś powera mam bo już mieszkanie poodkurzane i podłogi umyte a pranie schnie na balkonie a tu jeszcze 10 nie ma
chyba mnie trochę poniosło;-) ale nie mogłam patrzeć na ten syf. Nie wiem jak to możliwe bo wczoraj jak jechałam do pracy chta lśniła. Naprawdę się zastanawiam co ten mój M tu z małą wyczynia skoro zawsze sajgon w domu zastaję po powrocie
ja jak jestem 2 dni z małą w domu to nigdy takiego syfu nie ma
a przecież teściowa zawsze z nudów jak mała śpi to coś posprząta a już podłogi to myje praktycznie zawsze
Witam i ja!Ta godzina a Wy już tyle tu naprodukowałyścieu nas za oknem piękna pogoda i bezwietrznie więc zaraz się ubieram i chociaż przejdziemy w koło bloku. Może też lumpka po drodze odwiedzimy
Ja dziś jakiegoś powera mam bo już mieszkanie poodkurzane i podłogi umyte a pranie schnie na balkonie a tu jeszcze 10 nie ma
chyba mnie trochę poniosło;-) ale nie mogłam patrzeć na ten syf. Nie wiem jak to możliwe bo wczoraj jak jechałam do pracy chta lśniła. Naprawdę się zastanawiam co ten mój M tu z małą wyczynia skoro zawsze sajgon w domu zastaję po powrocie
ja jak jestem 2 dni z małą w domu to nigdy takiego syfu nie ma
a przecież teściowa zawsze z nudów jak mała śpi to coś posprząta a już podłogi to myje praktycznie zawsze
![]()
Ja też poodkurzałam i umyłam podłogi przed 9
I tak samo jak P zostaje z Oskarem - w domu sajgon.
Akurat kąpaliśmy Oskarka i się zaśmierdziało.
wiem tyle że pęcherz ciążowy jest w macicy ale czy coś w nim jest to inna sprawa :-( co do odpoczynku do dzisiaj mam luz bo nie zdążyłam odwołać niani więc zajmuje się Zuzką (właśnie są na polu)