reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się z rana - znów pierwsza :-)
Dzień rozpoczety z zamiarek odwiedzin cioci Ani i Julki i Natalki :-D Ciekawe czy pogoda dopisze.

Pozdrowienia dla Was kobietki i ucałowania :happy: miłego dnia!!!!!

ps ja tu jeszcze wróce :-p

witam i ja z pięknych slonecznych Świerklan:-)tylko jakiś wietrznych:baffled:
u nas nocka spokojna mama zapomniala nastawić budzika żeby obudzic tatusia do pracy ale budzik w lóżeczku zacząl się odzywać o 5.55 i tatus nie zaspal:no::-)
mnie chyba jakieś choróbsko bierze bo od wczoraj chodzę zasmarkana:wściekła/y:do tego mi zimno i napierdziela mnie gardlo:crazy:wlączylam rano dzieciom bajki a sama się polożylam i malo co nie odlecialam dobrze że w pore sie ocknelam bo Mati mial nawalone w pampersie a komputrr chyba tak jak u Atru uczyl się latac bo zamiast na biurku to leżal na podlodze:baffled:ale naszczeście dziala:-)
Ciekawe co tam u Atru i Tymusia?:sorry2:
Harsh ,Aneczka hop hop odezwijcie sie bo się martwimy waszą przedlużającą się nieobecnością
a ja dziś planuję zrobić skok na ciucholand:-)ciekawe czy coś fajnego zlowię:sorry2:
ale mam dziś fajny humor chyba te sloneczko za oknem tak na mnie dziala:sorry2::-):-):-)

Moniu wysparuj sobie gardełko np vickiem i owiń się szalikiem :-) na mnie zawsze działa. I zrób dobie syropek z cebulki i czosnku :-D

U Nas też ładna pogoda tylko wieje :dry: ale i tak pojedziemy do ciotki klotki :-p w koncu dziecka nie będę trzymać jak w szklarni. Strasznie mnie wkur*** te babki na przystanku kiedy czekam na autobus z Kubusiem - o taki maluszek i na taki mróz (w zime) na pewno mu zimno!! - nigdy na to nie odpowiadam bo chyba poleciały by wulgaryzmy :sorry2: raz jedna babka mnie zapytała - a temu dziecku nie zimno? to jej powiedziałam, że nie bo jest ciepło ubarny. Zamkneła się nie wiedząc co powiedzieć.

Witam sie i ja. U nas też śliczne słonko swieci ale wiatr chce urwać głowę:(Nie zdam wam dzisiaj relacji z filmu " Intymnosć" bo go nie obejzałam-na POlsacie leciał "Transporter" i napatrzyłąm się na pięknie umieśnionego ( nie napakowanego), wysportowanego mezczyznę:))))

Kasia u nas też wieje:baffled:no ale pójdziemy bo przecież jak tak będziemy chuchać i dmuchać na te nasze szkraby to później glupi wiaterek a one będą chorować, dziecko musi się hartować my wyjdziemy na chwikę ale to już jest coś:tak:
kurde kabelek zaś nie chce mi coś lączyć i zaraz mi się komp wylączy:wściekła/y:

reklama
Cześć witam z rana i to z domu :sorry2: strasznie rozbolało mnie gardło i ogólnie kiepsko sie czuję oczywiście gdyby nie ciąża to jakoś bym to przechodziła ale tak to wolę to wyleżeć w domu myślałam że wezmę jeden dzień urlopu ale szefowa kazała mi wziąć zwolnienie i zostać w domu do końca tygodnia (chce się mnie pozbyć ???) muszę dzisiaj zadzwonić do kuzyna żeby wypisał mi zwolnienie bo nie chce żeby szefowa wiedziała że jestem w ciąży a w przychodni musiałabym powiedzieć
dzisiaj wyniki beta hcg ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry