*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Nie ma za co;-) dzięki że przyjęłaś![]()
No wiesz co

jakze mogłabym nie :-)Oki ja również powoli, bardzo powoli uciekam spac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma za co;-) dzięki że przyjęłaś![]()

jakze mogłabym nie :-)
:-)
do tego mi zimno i napierdziela mnie gardlo
wlączylam rano dzieciom bajki a sama się polożylam i malo co nie odlecialam dobrze że w pore sie ocknelam bo Mati mial nawalone w pampersie a komputrr chyba tak jak u Atru uczyl się latac bo zamiast na biurku to leżal na podlodze
ale naszczeście dziala:-)

:-):-):-)
ale i tak pojedziemy do ciotki klotki
w koncu dziecka nie będę trzymać jak w szklarni. Strasznie mnie wkur*** te babki na przystanku kiedy czekam na autobus z Kubusiem - o taki maluszek i na taki mróz (w zime) na pewno mu zimno!! - nigdy na to nie odpowiadam bo chyba poleciały by wulgaryzmy
raz jedna babka mnie zapytała - a temu dziecku nie zimno? to jej powiedziałam, że nie bo jest ciepło ubarny. Zamkneła się nie wiedząc co powiedzieć.
no ale pójdziemy bo przecież jak tak będziemy chuchać i dmuchać na te nasze szkraby to później glupi wiaterek a one będą chorować, dziecko musi się hartować my wyjdziemy na chwikę ale to już jest coś

strasznie rozbolało mnie gardło i ogólnie kiepsko sie czuję oczywiście gdyby nie ciąża to jakoś bym to przechodziła ale tak to wolę to wyleżeć w domu myślałam że wezmę jeden dzień urlopu ale szefowa kazała mi wziąć zwolnienie i zostać w domu do końca tygodnia (chce się mnie pozbyć ???) muszę dzisiaj zadzwonić do kuzyna żeby wypisał mi zwolnienie bo nie chce żeby szefowa wiedziała że jestem w ciąży a w przychodni musiałabym powiedzieć