justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Carioca a chodzenie na paluszkach jest złe? Bo Mateusz często tak chodzi. W bamboszkach (takie Zetpola) trochę,ale na boso,czy w skarpetkach przeważnie?
Aneta zuch ciocia z Ciebie, biorąc pod uwagę cudowność siostry... Naprawdę szacun
Uraczyłam się piwkiem. Coś mnie wszystko boli po wczoraj. Normalnie brak gimnastyki
Aneta zuch ciocia z Ciebie, biorąc pod uwagę cudowność siostry... Naprawdę szacun

Uraczyłam się piwkiem. Coś mnie wszystko boli po wczoraj. Normalnie brak gimnastyki

Majandra będę Ci naprawdę bardzo wdzięczna jeżeli podpytasz w piątek o te dolegliwości Szymusia:-( bo spędza mi to ostatnio sen zwłaszcza że sama jestem matką i trzęsą się nad każdym dziwnym zaczhowaniem Tuśki. Gdybyś potrzebowała coś więcej wiedzieć to puść mi dzwonka ja Twój numer mam i od razu oddzwonię. Jeszcze raz bardzo ale to bardzo Ci dziękuję!
po za tym ja to już taki typ jestem żę rodzina choćby nie wiem co się działo jest dla mnie najważniejsza a Szymuś jak by nie było to mój chrześniak no i jedyny siostrzeniec

praktycznie nie będzie Cie cały dzień w domu i jeszcze te niedziele.No ale miejmy nadzieję, że zrehabilitują się pierwszego kiedy otrzymasz wypłatę ;-) a te 2000zł na poczatek to rewelacja.
Ale wiem o co biega, cycki bolą tzn przyjedzie ciocia w odwiedziny.
. Miesiąc temu spalił sie telewizor a dziś odkurzacz