reklama

Wrześniówkowe mamy

Carioca a chodzenie na paluszkach jest złe? Bo Mateusz często tak chodzi. W bamboszkach (takie Zetpola) trochę,ale na boso,czy w skarpetkach przeważnie?
Aneta zuch ciocia z Ciebie, biorąc pod uwagę cudowność siostry... Naprawdę szacun:tak:
Uraczyłam się piwkiem. Coś mnie wszystko boli po wczoraj. Normalnie brak gimnastyki:sorry2:

reklama
Muszę powoli uciekać bo M się dopomina o kompa:wściekła/y: Majandra będę Ci naprawdę bardzo wdzięczna jeżeli podpytasz w piątek o te dolegliwości Szymusia:-( bo spędza mi to ostatnio sen zwłaszcza że sama jestem matką i trzęsą się nad każdym dziwnym zaczhowaniem Tuśki. Gdybyś potrzebowała coś więcej wiedzieć to puść mi dzwonka ja Twój numer mam i od razu oddzwonię. Jeszcze raz bardzo ale to bardzo Ci dziękuję!

Aneta zuch ciocia z Ciebie, biorąc pod uwagę cudowność siostry... Naprawdę szacun:tak:

Kochana dziecko nic mi nie zawiniło a siostry się nie wybiera:no: po za tym ja to już taki typ jestem żę rodzina choćby nie wiem co się działo jest dla mnie najważniejsza a Szymuś jak by nie było to mój chrześniak no i jedyny siostrzeniec:zawstydzona/y:

Ma znaczenie. Duże, niestety :-(

Poza tym najlepiej zaszczepić się przed 26. r. ż. Większe szanse na niezachorowanie.

To i tak dla mnie już zapóźno:zawstydzona/y:

Justyna, chodzenie na palcach może oznaczać przykurcz ścięgien Achillesa i wymagałoby rehabilitacji. Podejdź do pediatry i poproś o skierowanie do neurologa/ortopedy. Lepiej zawczasu to zdiagnozować. W sumie to nic groźnego (z czasem samo przechodzi), ale brzydko wygląda i utrudnia chodzenie.
właśnie nie wiem jak to jest,bo jak jesteśmy na dworze to normalnie chodzi:dry:
Mojej kuzynki chłopak rozkręca imprezę w Lądku i 12.04 jest wielkie otwarcie i mamy darmowe wejsciówki!!

Anetko no mamuśka niesamowita :dry: troszku ma poglądy podobne do mojej koleżanki, która nie rehabilitowała swojej córeczki, która urodziła się jako wcześniak w 36tc :no: dziecko miało 7 miesięcy i leżała we wózku jak kłoda zero ruchu. Teraz ponoć już zaczyna chodzić ma 15 miesięcy, ale wg mnie była totalnie i beznadziejnie nieodpowiedzialna.

W sobotę pierwszy dzien wiosny, a ja w ogóle tego nie czuje :sorry2: za oknem zimowy obrazek. Już mi się odbija taką pogodą.

Hruda gratulacje :-) godziny troszke huj***owe:baffled: praktycznie nie będzie Cie cały dzień w domu i jeszcze te niedziele.No ale miejmy nadzieję, że zrehabilitują się pierwszego kiedy otrzymasz wypłatę ;-) a te 2000zł na poczatek to rewelacja.

Ja dziś jak dziewczyny wczoraj pomyłam podłogi i odkurzyłam. :-D Ale wiem o co biega, cycki bolą tzn przyjedzie ciocia w odwiedziny.

JUSTYNA, mój Damian chodzi identycznie jak Wasz Mati. Zastanawiam się też poważnie nad wizytą u lekarza, ale jeszcz enie panikuje bo zostałąm uspokojona przez zaufanych ludzi. A co do okulisty- ja bedąc raz na wizycie u innej pediatry- też stwierdziła, że małemu ucieka oczko i taka możliwosć istnieje do około 2 roku życia ponieważ mieśnie oka mogą byc jeszcze rozluźnione . Co do wrózb nt pójscia do okulisty w wieku 2 lat- wizyta kontrolna z racji bilansu dwulatka:) jest wskazana.

Dziewczyny czy na taki bulans dwulatka zostaniemy zawiadomione prze przchodnie czy to trzeba zrobić na własną ręke i samemu zgłosić się z dzieckiem do lekarza??

witam

Anetasa dobrze ze masz taki charakter i martwisz sie o innych, wiesz kto taki też jest;-):tak::tak::tak:
Justyna co to za impreza na którą macie darmówki:sorry2:

Ja sie od rana wkurzam. Złośliwość rzeczy martwych:wściekła/y: Wiem, ze po 8 latach wszystko może zacząć nawalać, ale dlaczego wszystko na raz:crazy:. Miesiąc temu spalił sie telewizor a dziś odkurzacz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że babcia miała wymieniane sprzęty więc i z Tv i odkurzacza teraz skorzystamy:sorry2::tak:

Pobudka o 5:10:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Powiedzcie gdzie teraz są jakieś promocje na pampery czy Huggisy.....???????? Mam 5 szt a jadzeimy na zakupy a nie wiem o co zahaczyć:sorry2: Czy te z Rosmanna nadają się na noc, tzn czy nie puszczają?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry