gagulec
wrześniowa mama 2007
A tuńczyk z puszki czy z rybnego?Mam dzis zamiar zrobic spaghetti z tunczykiem - pierwszy raz, zobaczymy
Dobra, spadam do kuchni![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tuńczyk z puszki czy z rybnego?Mam dzis zamiar zrobic spaghetti z tunczykiem - pierwszy raz, zobaczymy
Dobra, spadam do kuchni![]()

jestem w szoku zawsze zjadał 30
tak tak uprzedzam Wasze pytanie mam manie liczenia mu łyzek pozostało mi to po etapie Kuba niejadek :-) wtedy to zjadał góra 10 - 15 łyżek 
ostatnio jak jedlismy spagetti Kubie nitka makaronu wyszła noskiem
kiedy jadł psiknoł sobie no i wyszło.
A dzisiaj mam dla odmiany zgagę. Mleko nei pomaga.
kobitki w ciąży mogą to braćmam manie liczenia mu łyzek pozostało mi to po etapie Kuba niejadek :-) wtedy to zjadał góra 10 - 15 łyżek![]()

Ja nie liczę, bo by pewnie do setki doszło 

;-)Ja nie liczę, bo by pewnie do setki doszło
;-)

U Nas pełna miseczka ma ok 70 łyżeczek
a miseczka jest dość pojemna to Maciuś musi mieć bardzo dużą miseczke :-)MiseczkaAż tyle????U Nas pełna miseczka ma ok 70 łyżeczek
a miseczka jest dość pojemna to Maciuś musi mieć bardzo dużą miseczke :-)
On je z talerza 
Ja nie liczę bo często muszę zagadywać żeby coś zjadłJa nie liczę, bo by pewnie

A co to za film? bo nie moge sie doczytac?Witam ponownie.
Jestem już po filmie-moje wrażenia? Ambitny cholernie , zarazem ciężki jak się wczuć- a trzeba. Ogólnie jestem pod wielkim wrażeniem, podoba mi się wielo- planowość filmu- sceny łóżkowe ukazane bez żadnych ogródek mimo, że przodujące schodzą całkowicie na daleki plan w obliczu ludzkich odczuć. Ale szczerze mówiąc muszę sie przespać z tym filmem bo tak "na świeżo" mam troche mieszane uczucia.
:-)"Intymność"A co to za film? bo nie moge sie doczytac?
A tunczyk z puszki, w sosie wlasnym...spaghetti pycha:-)
Dam przepis na watek obiadowy:-)