reklama

Wrześniówkowe mamy

Dobra, kończymy 100 pytań do Anety,bo za chwilę będzie nam tłumaczyć się za całą rodzinę. Stało się tak,a nie inaczej i teraz trzeba iść za ciosem i dopilnować Szymusia. Myślę,że siostra troszkę przejrzała;-)

Jakbym nie musiała za kierownicę siąść za godzinę to bym Ci polała piwka które stoi u mnie pod biurkiem za te słowa (i napiła się oczywiście z Tobą):rofl2:;-)

reklama
Wiecie co gdyby nie to że był dziś u mnie elektryk to bym pomyślała że nie potrzebnie tu dziś siedzę i nikt by nawet nie zauważył że mnie w pracy nie ma:eek: przez prawie 14 godzin ani razu nie zadzwonił telefon ani nikt nawet nie przyszedł zapytać o pokój a w pensjonacie też pósto:sorry2: Takiego dnia to chyba jeszcze nigdy nie miałam w pracy:no:

Wiecie co gdyby nie to że był dziś u mnie elektryk to bym pomyślała że nie potrzebnie tu dziś siedzę i nikt by nawet nie zauważył że mnie w pracy nie ma:eek: przez prawie 14 godzin ani razu nie zadzwonił telefon ani nikt nawet nie przyszedł zapytać o pokój a w pensjonacie też pósto:sorry2: Takiego dnia to chyba jeszcze nigdy nie miałam w pracy:no:

No i to się nazywa pozytywne zakonczenie tygodnia :tak::tak: oby do piątku .... nastepnego oczywiście :-D

A dziękujemy dziękujemy!!!! No to wyciągam zapasy z szafy :-p i piję z Wami :-)

No super a mi znowu wara musi wisieć ale odrobię po powrocie do domu:-) tulko nie wiem czy będę mogła do kompka usiąść bo M ostatnio się uwstecznia i gra na konsoli i podłączył ją sobie do monitora od kompka stąd te moje nieobecności wieczorem:wściekła/y:

Któraś tu leje piwko :sorry2:, więc ja na sępa szybciutko przybiegłam:tak: J kazał Was pozdrowic i poszedł spać:tak::-D:-D:-D
Mój też lula bo powiedział, ze nie będzie się wpatrywał w monitor jak ja:sorry2:
Ja już skończyłam piwko:(

Jednym słowem weekend już rozpoczęty:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry