• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dobra, kończymy 100 pytań do Anety,bo za chwilę będzie nam tłumaczyć się za całą rodzinę. Stało się tak,a nie inaczej i teraz trzeba iść za ciosem i dopilnować Szymusia. Myślę,że siostra troszkę przejrzała;-)

Jakbym nie musiała za kierownicę siąść za godzinę to bym Ci polała piwka które stoi u mnie pod biurkiem za te słowa (i napiła się oczywiście z Tobą):rofl2:;-)

reklama
Wiecie co gdyby nie to że był dziś u mnie elektryk to bym pomyślała że nie potrzebnie tu dziś siedzę i nikt by nawet nie zauważył że mnie w pracy nie ma:eek: przez prawie 14 godzin ani razu nie zadzwonił telefon ani nikt nawet nie przyszedł zapytać o pokój a w pensjonacie też pósto:sorry2: Takiego dnia to chyba jeszcze nigdy nie miałam w pracy:no:

Wiecie co gdyby nie to że był dziś u mnie elektryk to bym pomyślała że nie potrzebnie tu dziś siedzę i nikt by nawet nie zauważył że mnie w pracy nie ma:eek: przez prawie 14 godzin ani razu nie zadzwonił telefon ani nikt nawet nie przyszedł zapytać o pokój a w pensjonacie też pósto:sorry2: Takiego dnia to chyba jeszcze nigdy nie miałam w pracy:no:

No i to się nazywa pozytywne zakonczenie tygodnia :tak::tak: oby do piątku .... nastepnego oczywiście :-D

A dziękujemy dziękujemy!!!! No to wyciągam zapasy z szafy :-p i piję z Wami :-)

No super a mi znowu wara musi wisieć ale odrobię po powrocie do domu:-) tulko nie wiem czy będę mogła do kompka usiąść bo M ostatnio się uwstecznia i gra na konsoli i podłączył ją sobie do monitora od kompka stąd te moje nieobecności wieczorem:wściekła/y:

Któraś tu leje piwko :sorry2:, więc ja na sępa szybciutko przybiegłam:tak: J kazał Was pozdrowic i poszedł spać:tak::-D:-D:-D
Mój też lula bo powiedział, ze nie będzie się wpatrywał w monitor jak ja:sorry2:
Ja już skończyłam piwko:(

Jednym słowem weekend już rozpoczęty:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry