anetasa
Wrześniowe mamy`07
To już duży plus i coś na poprawę nastroju.
No niby tak ale z drugiej strony martwię się że to może być spowodowane czym innym
no nic teraz pozostało tylko poczekać.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To już duży plus i coś na poprawę nastroju.
no nic teraz pozostało tylko poczekać.Tak ale ważne, że pewne kroki zostały podjęteNo niby tak ale z drugiej strony martwię się że to może być spowodowane czym innymno nic teraz pozostało tylko poczekać.
i nie zostanie pozostawione na pastwę losu.
a na pewno uswiadomiła mi, że ja również mogę pomóc cierpiacemu dziecku.Tak ale ważne, że pewne kroki zostały podjętei nie zostanie pozostawione na pastwę losu.

Masz rację;-) tylko we mnie jak zwykle budzi się wrodzony pesymizm w takich sytuacjach![]()

;-)

Masz rację;-) tylko we mnie jak zwykle budzi się wrodzony pesymizm w takich sytuacjach![]()
najwazniejsze, że pokazałyście z mamą do czego doprowadziły jej błędy. Anetko tak zapytam z ciekawości rozumiem, że Szymuś jest z Twoją mamą kiedy Twoja siostra jest w pracy
tak?? Jeżeli tak to dlaczego Twoja mama nie zadbała o zdrową dietę dla wnuczka?? Pytam się bo pisałas, że siostra odbiera małego dopiero późnym popołudniem to cały dzień jest z babcią.Dobrze zrozumiałaś Kasiu;-) na temat żywienia dzieci przez moją mamę nie chcę się wypowiadać bo lepiej tego nie robić. Powiem tylko że to jeden z powodów dla których bardzo się cieszę , że ja zaszłam o miesiąc później niż siostra w ciążę i dzięki temu moją Tuśka zajmuje się teściowa anie moja mama;-)
;-) ok nie ma tematu