Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mialam aparatu:-no:a Ola umi plywa w kóleczku
ej narobilyście mi smaka na piwko lece zapytać D do garażu czy nie ma tam jakiego piwka![]()
z kołem tak![]()

w bagażniku albo kole zapasowymzapytać D do garażu czy nie ma tam jakiego piwka![]()

to właśnie tak jak Olaz kołem tak![]()

witam kobietki!!
mam wrazenie, ze nadal nie czytacie moich postow, bo zadane pytania pozostaja bez odpowiedzi. smutne to, ale coz, moze tak beznadziejnie pisze?:-(
Donkat ja mam wrażenie że jestem bardzo często olewana:-
-( Z tym, że winę mam nadzieje ponosi moja niesystematyczność w pojawianiu się na BB i brak elokwencji. Ale nic w życiu nie jest idealne
![]()
co za pomysł ja czytam każdy post jaki się pojawia często jest tak że czytam w pracy ale nie bardzo mam czas żeby odpisać a jak wracam do domku to już nie pamiętam co komu chciałam napisać i dlatego czasami niektórym z Was nic nie dopisuje bo już nie pamiętam czy odpowiadałam na pytanie czy nie .

ale nie nie czepiam się tylko tak pomyślałam jak zobaczyłam te pyszności 
Nie, no, baby są okropneMajandra masz teraz avatarek który kojarzy mi się z Harshale nie nie czepiam się tylko tak pomyślałam jak zobaczyłam te pyszności

Nie dogodzisz.
Nie chce mi się szukać nowego