justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Koniec tematu! Własnie takiej sytuacji nie chciałam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po opłaceniu wszystkiego 130zł to jest smiech na sali
a Justynę bardzo dobrze rozumiem dlaczego nie sprzeciwiła się mężowi jak ma się kwas w domu chce się omijać takie sytuacje, które sprzyjają kłótni. Sama tak mam i sama dobrze wiem w ilu sytuacjach muszę się ugryźć w język, stłumić swoje pragnienia jak np imie dla Kubusia, aby nie było spięciaKoniec tematu! Własnie takiej sytuacji nie chciałam![]()

Przecież nic złego się nie dzieje miałaś prawo napisać co czujesz i to właśnie jest fajne że możemy sobie pogadać bez oporów co kto myśli![]()
też tak uważamPrzecież nic złego się nie dzieje miałaś prawo napisać co czujesz i to właśnie jest fajne że możemy sobie pogadać bez oporów co kto myśli![]()

Widzisz, a ja ostatnio gryzę się w język, bo jak jestem szczera to tu mnie coraz mniej osób lubiI to właśnie w forum jest super bo wiem że jak zadam Wam pytanie to nie będziecie kombinowały jakby mnie nie urazić tylko napiszecie "prosto z mostu" co która myśli i nawet jeśli czasami boli to cenię sobie Wasze rady bo wiem że jesteście szczere (przynajmniej w to wierzę)
:-(Widzisz, a ja ostatnio gryzę się w język, bo jak jestem szczera to tu mnie coraz mniej osób lubi:-(