Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od nie dawna TYA wiecie kto jest największą gadułą na forum?????:-) Majandrapóźniej jest Agulka lub Hruda
sama nie wiem.
:-)
U mnie punkt 2 i 3 ok
ale pierwszy cos szwankuje bo spac mi sie chce..obmyslam co by tu Staskowi dzis wymodzic za zajecie bo go nosi jak tak caly dzien "na chacie" siedzi
daj namiary na tą stronkę;-)Ciekawe ile Polek?Z naszgo forum by wychodziło że 100%. Czy któraś się wyłamuje? Ja się wkurzam że za duże. Ale całe szczęście że trafiłam gdzieś na stronkę z zasadami doboru biustonoszy bo teraz przynajmniej pod bluzką wyglądają ok. A P jest zadowolony.
a dzis od rana latam i sprzątam i obiecalam se że nie wlączę dziś kompa bo zaś nic nie zrobie ale zadzwonila koleżanka żebym jej napisala przepis na ciasto na gg no więc i tu zajżalam

;-)
Kuba lata z gołym tyłkiem i ogląda sobie siusiaka![]()
No właśnie... Wpadałam szukać jakiegoś przepisu na ciasto bo mam tłumy gości, i utknęłam na BB;-)
Witajcie gaduly:-)
u nas nocka ok bo maly się w nocy nie budzila dzis od rana latam i sprzątam i obiecalam se że nie wlączę dziś kompa bo zaś nic nie zrobie ale zadzwonila koleżanka żebym jej napisala przepis na ciasto na gg no więc i tu zajżalam
![]()

Jak tam Matki, Zony i Kochanki?U mnie punkt 2 i 3 ok
ale pierwszy cos szwankuje bo spac mi sie chce..obmyslam co by tu Staskowi dzis wymodzic za zajecie bo go nosi jak tak caly dzien "na chacie" siedzi
![]()

daj namiary na tą stronkę;-)
Witajcie gaduly:-)
u nas nocka ok bo maly się w nocy nie budzila dzis od rana latam i sprzątam i obiecalam se że nie wlączę dziś kompa bo zaś nic nie zrobie ale zadzwonila koleżanka żebym jej napisala przepis na ciasto na gg no więc i tu zajżalam
Kasia czego się wczoraj na tych korepetycjach z seksu nauczyłaś?;-)
![]()
Dzień dobry
A co za imprezkę dzisiaj masz?