justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
telefonem go, telefonemchcialam zrobić zdjęcie jak spi z tym pilotem ale bateria w aparacie się rozladowala![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
telefonem go, telefonemchcialam zrobić zdjęcie jak spi z tym pilotem ale bateria w aparacie się rozladowala![]()

daj mu tamponyA mój leży w łóżku i ma w nosie chusteczki.Cyknęłabym fotkę, ale chyba by mnie zabił
![]()
niestety wyskakuje brak miejscatelefonem go, telefonem![]()
ale bateria z aparatu juz się laduje:-)tzn?hahahhatampony dobre Jystyna a jak tam twoj mąz?
![]()
o następna chuda sie odezwała z żarciem, najpierw Nuska teraz Ty kusisz![]()
Nuska na allegro siedziałam ale czytałam
Znikam, bo słyszę nad uchem : juz niedługo to sex będziesz z koleżankami wirtualnie uprawiałai dodał na koniec obrażony: jutro nie ma komputera
chciałby
Dobranocka
wirtualny seksik, ale musimy ustalić kto tu jaką rolę gra 
Co tam laski slychac tak jak ja pewnie spania nie macie??:-)

A co tu tyle Mariann sie pojawilo o tej porze?????????I to tak o suchym pysku????![]()
Ale nie o suchym wareczka obalona 
wspólczuje tym co dziś wieczorem ich nie ma a jutro będą nadrabiać bo od godziny20 to już jest prawie 20 stron zapisanych![]()
7 stron do nadrobiena
trzeba tu dać ograniczenie prędkości pisania postów
nie no żart poczułam się jak za dawnych dobrych czasów!!!! Oby tak dalej!!!lecę ale tylko po to aby dalej sie kłócić
, bo dzieci jakoś za cicho spią i trzeba towarzystwo z zaściany obudzić
Pa
Miałam prasować, umyć podłogę w pokoju i doprowadzić się do porządku,a siedzę... Ach nałóg

Któraś tu leje piwko, więc ja na sępa szybciutko przybiegłam
J kazał Was pozdrowic i poszedł spać
![]()

Wiecie co, pierwszy raz od nigdy piwo (mój ulubiony Żywiec) mi nie smakowało. 
na imprezkę to ja się nie piszę bo chwilowo jestem niepijąca ;-)
Atru mam nadzieję że Tymuś szybko wyzdrowieje i że w końcu lekarzom uda się postawić prawidłową diagnozę bo chyba najgorsze jest takie czekanie i niepewność
Donkat (i pozostałe dziewczyny) ja staram się regularnie czytać co u was słychać i choć nie zawsze mam czas odpisać zdarza się też tak że po prostu nie wiem co mam napisać zwłaszcza w trudnych momentach bo wydaje mi się że cokolwiek bym nie napisała to zabrzmi to banalnie ale zawsze myślę co tam u was
Jesteście zadowolone z wyglądu własnych piersi???? Właśnie oglądam Polsat Cafe ponoć 65% brytyjek jest niezadowolona z wygladu swojego biustu
Z naszgo forum by wychodziło że 100%. Czy któraś się wyłamuje? Ja się wkurzam że za duże. Ale całe szczęście że trafiłam gdzieś na stronkę z zasadami doboru biustonoszy bo teraz przynajmniej pod bluzką wyglądają ok. A P jest zadowolony. Oj moj tez chyba czeka...![]()
Zajechałam go ostatnio chyba ;-);-):-) wspólczuje tym co dziś wieczorem ich nie ma a jutro będą nadrabiać bo od godziny20 to już jest prawie 20 stron zapisanych![]()
A ja przez weekend nie zamierzam tu zajrzeć.![]()