monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj nie wszscy o suchym pyskuA co tu tyle Mariann sie pojawilo o tej porze?????????I to tak o suchym pysku????![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj nie wszscy o suchym pyskuA co tu tyle Mariann sie pojawilo o tej porze?????????I to tak o suchym pysku????![]()

napisz coś o sobie skąd jesteś , w jakim wieku jest Twoje dziecko, itp...Majandara a co chcesz wiedziec??Pytaj nie krępuj sie? Zajrzyj do mojego albumu:-)

To sobie poczeka ;-)Oj moj tez chyba czeka...![]()
a mój obok usypia z pilotem w ręku![]()
To tak jak u mnieznów mamy cos wspólnego
Dobra lecę na chwilę do M i zaraz wracam co by nie czuł się pokrzywdzony;-)

No, drugi do pisania pracy kupiony;-)

oj nie wszscy o suchym pysku![]()
M się wkurzył i podziękował za miły wieczór i poszedł spać. On jest chyba o Was zazdrosny

No co ty nie powieszNo własnie ja już straty usilnie nadrabiamM się wkurzył i podziękował za miły wieczór i poszedł spać. On jest chyba o Was zazdrosny
![]()

wspólczuje tym co dziś wieczorem ich nie ma a jutro będą nadrabiać bo od godziny20 to już jest prawie 20 stron zapisanych![]()
To chyba ten dzisń totalnej nudy w pracy zbiera swoje żniwoi wróciłam ale na chwile, tak jak tez mówiłam J obrazony i si nawet zdążylismy pożrećNo własnie ja już straty usilnie nadrabiamM się wkurzył i podziękował za miły wieczór i poszedł spać. On jest chyba o Was zazdrosny
![]()

no ale solidarność jajników wygrywa

Ja jestem swiezynka bo spalam ( z pilotem ja maz MoniWłaśnie też o tym pomyślałam;-) ale ja już chyba długo nie zagoszczę bo cos mi sie oczka klejąTo chyba ten dzisń totalnej nudy w pracy zbiera swoje żniwo
) jak J scigal sie wirtualnie po ulicach Nowego Yorku
...ale chyba pojde go obudzic...bo wsciek macicy daje znaki hehehU mnie tylko 5;-)
a przy tym rozpędzia obawiam się że i ja jutro nie dam rady nadrobić;-)