30Agulka
Wrześniowe mamy'07
pewnie na allegrono i ile dziś zarobilaś ?

jutro mi sie kończą
Ale zaraz zaraz jakis fajny temat sie otwiera ;SEX chyba będą ciche dni z J, bojak sie umyje to zaraz tu wrócę
, a jak nie tzn, że J przecioł kable
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie na allegrono i ile dziś zarobilaś ?

jutro mi sie kończą
, a jak nie tzn, że J przecioł kable
Oj moj tez chyba czeka...
ja też zaraz zmykam mężuś kończy prysznic i czeka :-)

Ze to moje slowa?buhahahaha Prozdrowotna ekolozka poszla na dymka
![]()

ja też zaraz zmykam mężuś kończy prysznic i czeka :-)
a mój obok usypia z pilotem w rękuOj moj tez chyba czeka...![]()

A bo wy macie 2 kompy?A mój gra na kompieDzieciak
![]()
szczesciara:-)
Tak jak się spodziewałam M okupował konsole i dopiero mnie dopuściuł
Anetka czekamy! Jakby co to wygoń męża żeby wydepilował to i owozejdzie mu trochę
![]()
i tak na przyszłośc błagam nigdy nie zwracaj się do mnie Anetka bo mam złe wspomnienia
Przecież nic złego się nie dzieje miałaś prawo napisać co czujesz i to właśnie jest fajne że możemy sobie pogadać bez oporów co kto myśli
I to właśnie w forum jest super bo wiem że jak zadam Wam pytanie to nie będziecie kombinowały jakby mnie nie urazić tylko napiszecie "prosto z mostu" co która myśli i nawet jeśli czasami boli to cenię sobie Wasze rady bo wiem że jesteście szczere (przynajmniej w to wierzę)
i właśnie ta magiczna moc tak mnie tu przyciąga. Czuję że w Was mam takie wsparcie i pomoc bezinteresowną
w każdej sytuacji.Widzisz, a ja ostatnio gryzę się w język, bo jak jestem szczera to tu mnie coraz mniej osób lubi:-(
a kto Cię niby nie lubi? Napewno nie ja a i innych takich oznak nie zauważyłam
Wygląd jest ok ale rozmiar![]()
znów mamy cos wspólnego