*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Ja się powoli żegnam bo czas do domku to piwko otworzyćmam nadzieję że M nie okupuje konsoli i jeszcze tu dzisiaj zajrzę.
ale na wszelki wypadek dobrej nocy wszystkim życzę!
Jedź spokojnie piwko i my poczekamy ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się powoli żegnam bo czas do domku to piwko otworzyćmam nadzieję że M nie okupuje konsoli i jeszcze tu dzisiaj zajrzę.
ale na wszelki wypadek dobrej nocy wszystkim życzę!
Dobrej nocki i uważaj na siebie :-)
Dziewczyny, ale tepa jestem!!! Myślałam, że Ola pływała w kółeczku tzn dookoła czegoś![]()

zazwyczaj takCzy Wy też nie musicie odswieżać strony, aby zobaczyć kolejny nowy post????
oglądalam ale przyszedl D i przelączyl na wladcy muchKasia ajlowjuuuu
a no WY!! moje siostry!! uczyniłyście mi tą przykrość
oglądacie 2??

I ja mówię dobranoc bo mój szkrab mi zrobi z 10 pobudek w nocya rano będzie ćwierkał od 5:50:-):-)( ale po przestawieniu czasu za tydzień będzie to 6:50
)
Baj baj.

zejdzie mu trochę

Anetka czekamy! Jakby co to wygoń męża żeby wydepilował to i owozejdzie mu trochę
Donka, Majandra,a w zasadzie tak ogólnie,czasami wpadamy na chwilę napiszemy co tam u nas i uciekamy bez czytania, czasami nie mamy zdania na jakiś temat i tak poprostu jakieś pytania umykają![]()

a nie będzie to 4.50I ja mówię dobranoc bo mój szkrab mi zrobi z 10 pobudek w nocya rano będzie ćwierkał od 5:50:-):-)( ale po przestawieniu czasu za tydzień będzie to 6:50
)
Baj baj.

w ktróą stronę wkońcu przesuwamy te godziny do przodu czy do tylu?bo ostatnio z D 15 min nad tym glówkowaliśmy i coś wyszlo że będziemy krócej spać