justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A teraz myślę,że oglądacie jakże ambitną komedię na TVN "JOB,czyli ostatnia szara komórka"

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ze niby niezdrowa? Parzona w ekspresie, dobra gatunkowo, i gora 2 dziennie - to zadna trucizna a przyjemnosc:-) I nie kombinuj z odejsciem - no bez sensuMam ambitny plan rzucić kawę.;-)
;-)

a Stanek o 5.50 zaczal swoja libacje - z tymze akustyczna

Ze niby niezdrowa? Parzona w ekspresie, dobra gatunkowo, i gora 2 dziennie - to zadna trucizna a przyjemnosc:-) I nie kombinuj z odejsciem - no bez sensu;-)
Ja umieram - poszlam spac o 1:00 bo szanowny malz dopiero wtedy wrocil z libacjia Stanek o 5.50 zaczal swoja libacje - z tymze akustyczna
![]()
No tak, tylko, że ja piję syf, bo rozpuszczalną jakąś tam i ze śmietanką z torebkiZe niby niezdrowa? Parzona w ekspresie, dobra gatunkowo, i gora 2 dziennie - to zadna trucizna a przyjemnosc:-)

Ale piję właśnie do 2 dziennie dość słabe, bo z jednej łyżeczki. Mąż się wczoraj śmiał, że herbaciarnię mogę za otworzyć