30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...![]()

o nie

Monia nie wim co jeszcze możwesz podac
:-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...![]()

o nie

:-(dałam jej Apapdo tego doszla jeszcze biegunkaale ladnie się bawi już mu przeszlo to marudzenie
Agulka a jak Maja?
w tabletkach jak dla nas
i gorączka zeszla do 37 i sie ładnie bawiąja mam swoja zasade, ze jak nie marudzi i nie jęczy to do 38 nie daje a jak jest powyżej to dajęno więc teraz wcinają zwykle kukurydziane Flipsyno i rozlożylam im lóżko i oglądaja bajki. Ola ma 38,4 więc narazie nic od gorączki jej jeszcze nie dawać czy może już podać
![]()

;-)a teraz zmykam poczytac dzieciom książeczki...chrupki to bardzo dobry plan, moze ryz z jabłkiem gotowanym i tak jak piszą dziewczyny woda przede wszystkim! mogą nie jeść, ale pić muszą. Ja już dałabym coś na gorączkę, ogólnie przy 39 polecam czopki Codipar, nawet takie maluchy jak my je mogą brać.no więc teraz wcinają zwykle kukurydziane Flipsyno i rozlożylam im lóżko i oglądaja bajki. Ola ma 38,4 więc narazie nic od gorączki jej jeszcze nie dawać czy może już podać
![]()

było fajnie ale nerwowo bo Kuba bez mamy zyć nie może 
:-) ślicznie razem wyglądacie!
a Apap to niby od którego roku zycia można zażywać????
Woda jest jak najbardziej wskazana, cola pewnie już mu się przepiła 
800zł to jest smiech na sali, ale cóż może później dadzą Ci więcej jak się sprawdzisz co jest pewne w 1000%
a na inne forum proszę mi nie uciekać!!!! No chyba, że jakieś fajne myki w urodzie wyczaisz