reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja lubilam jak moj siostrzeniec byl chory:rofl2:bo wtedy dawal sie przytulac i calowac:-D

justyna, ta poczta od dluzszego czasu jest pusta. kiedys ktos chcial cos wrzucic i zadna nie mogla odczytac, bo nie bylo. jakis duszek tam chyba siedzi:happy:

my po obiadku. zapiekanka smakowala. julitka zjadla tylko troche makaronu. teraz sa z P na dworze bo pieknie slonko zapraaszalo na spacer:-)

do kiedys, pa!

Maja 39 gorączki, własnie dowiedziałm się , że wiekszość dzieci z przedszkola dziś siedzi w domu i zrobili z 4 grup jedną:szok::szok::szok: jakis wirus podobny do grypy:crazy:
oj biedna Majeczka:-(zeby tylko Adaś nie zalapal:no:
Ale mi strasznie zamula laptop, więc nie wiem jak długo będę przesyłała te pioseneczki. Jak pójdą 1 to dam znać,bo ta nasza poczta coś dziwnie pusta znowu:baffled:
Justyna daj mi na priwa namiary na naszą poczte;-)

Mati juz sie obudzil bo nie mial za bardzo miejsca żeby sie przekreecac:-Dpróbowalam go jeszcze uspac w wozku ale sie nie dal:no:teraz sie wtula we mnie na kolanach i marudzi

zaś zwymiotywal:crazy::crazy::crazy:

:sorry2::crazy::crazy::crazy: a co to oznacza:confused::confused::confused:
No wlasnie:crazy::baffled::confused:...ty Donkat dzis zapiekanke szpinakowa a ja jutro Canelloni ze szpinakiem:-) Ale bedziemy"żelazne" heheh
Monia - tak mi zal Mateuszka:-(....ale poj go ile sie da...ja poilam na sile, strzykawka z op. nurofenu. Tak samo bylo z Orsem i Smecta.

Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...:sorry2::-p

reklama
N
Monia - tak mi zal Mateuszka:-(....ale poj go ile sie da...ja poilam na sile, strzykawka z op. nurofenu. Tak samo bylo z Orsem i Smecta.

Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...:sorry2::-p
tej coca coli on mi nie chce już pić:no:tylko wode by pil ale woda wystarczy?no i zrobilam im jeszcze kisielek bo jeść też nie chce no i podaje mu go na sile wlaśnie przez tą strzykawkę.ugotowalam im makaron ale żaden nie chce:no:co mogę im jeszcze podać???????

a i prosze mi tu nie przepadać na żadnym inny forum:no::sorry2::rofl2::eek::evil::oo2::oo::growl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry