30Agulka
Wrześniowe mamy'07
słodki kochany ANIOŁEK:--
-
-
-(dzis pewnie nie dokucza, bo nie ma sily?
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
słodki kochany ANIOŁEK:--
-
-
-(dzis pewnie nie dokucza, bo nie ma sily?
![]()

bo wtedy dawal sie przytulac i calowac

oj biedna Majeczka:-(zeby tylko Adaś nie zalapalMaja 39 gorączki, własnie dowiedziałm się , że wiekszość dzieci z przedszkola dziś siedzi w domu i zrobili z 4 grup jednąjakis wirus podobny do grypy
![]()

Justyna daj mi na priwa namiary na naszą poczte;-)Ale mi strasznie zamula laptop, więc nie wiem jak długo będę przesyłała te pioseneczki. Jak pójdą 1 to dam znać,bo ta nasza poczta coś dziwnie pusta znowu![]()
próbowalam go jeszcze uspac w wozku ale sie nie dal
teraz sie wtula we mnie na kolanach i marudzi

No wlasniea co to oznacza
![]()

...ty Donkat dzis zapiekanke szpinakowa a ja jutro Canelloni ze szpinakiem:-) Ale bedziemy"żelazne" heheh

Nieeeee!!!!.
Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...![]()
Oj tam od razuNieeeee!!!!
....czytam, info zbieram i widze ile mam zaleglosci
...ale tu na moim kochanym BB - gdzie ja znajde takie duszyczki
:-)

tej coca coli on mi nie chce już pićN
Monia - tak mi zal Mateuszka:-(....ale poj go ile sie da...ja poilam na sile, strzykawka z op. nurofenu. Tak samo bylo z Orsem i Smecta.
Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...![]()
tylko wode by pil ale woda wystarczy?no i zrobilam im jeszcze kisielek bo jeść też nie chce no i podaje mu go na sile wlaśnie przez tą strzykawkę.ugotowalam im makaron ale żaden nie chce
co mogę im jeszcze podać???????