Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
40 min za wcześnie, Kubuś e-ciocia mówi: masz jeszcze dalej spaćO właśnie obudził się : /

:-)Carioca co tam słychać u fasoleczki : ) jak się czujesz???? Masz na coś apetyt???Co na obiad szykujesz????
A na obiadek gołąbki
mniam. Mama zrobila, bo jeszcze do jutra mam rodziców.my juz wróciliśmy od lekarza. Kazal podawać im co 5-10min zimną odgazowaną
coca -cole (1-2 lyczki)acidolac, difergan i paracetamol od bólu(ole boli brzuszek).Teraz maly wcina kolaczyka z serem -to dzis jego pierwszy posilek.

zazdroszcze!!!!
jak zadzwonilam do mojej mamy i powiedzialam jej o tej coca-coli to ona spytala sie co się ostatnio lekarze tak na tą coca -colę uparli bo podobno jak bratowa byla wczoraj z Olivcią u lekarza to tez jej kazal dawac coc-cole a to 2 rózne lekarze
i nawet nie mam siły pisać
i bardzo dobrze

Moj identyczne miny robi!A teraz zagadkaczy to marzec czy to grudzień?????
A to moje serce tak dziś pozowało do zdjęcia

Tak smecta będzie dobra, a Nasze maluchy mogą ją brać??
No wlasnie...ja tez slyszalam ze smecta na biegunke.na moje smactaa jest na zatrzymanie biegunki. Nasze dzieciaczki moga ją pić tylko zostaje pytanie,czy będą chciały,bo Mateuszowi wybitnie nie podeszła ta zawiecina i wymiotował po niej
No wlasnie, po co ta cola? Ale skoro ma pomoc to niech pomoze.A ta cola niby na co??? Zatruł się czy to pomaga na wymioty??? Pytam się bo nie znałam tej metody tzn podczas zatrucia nieraz piłam cole i bardzo pomaga, ale w jelitówce nigdy. Skoro apetyt wrócił to może będzie dobrze, oby!!!!