justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
niestety głodówka go czeka, ew. jakiś kleik,czy kisielek,ale wszystko na wodzie, lekkostrawnejuż się cieszylam że maly przestaje wymiotywać a tu teraz byla powtórka z rozrywki:-wściekła/y:
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety głodówka go czeka, ew. jakiś kleik,czy kisielek,ale wszystko na wodzie, lekkostrawnejuż się cieszylam że maly przestaje wymiotywać a tu teraz byla powtórka z rozrywki:-wściekła/y:
![]()
witam dziś z niezbyt dobrym humorem:-(
byliśmy wczoraj u mojego brata bo D tam im robil ściankę i ich córeczka byla chora(grypa żolądkowo-jelitowa)no i dziśrano obudzil mnie wymiotujący MAteusz i Ola już też wymiotywala i miala biegunkę:-wściekła/y
odalam im odrazu acidlak
a najgorsze jest to że to moja wina bo moglam zabrać z tamtąd dzieci(ale dzieci nie mieli z nią tak wielkiego kontaktu bo ona leżala w drugim pokoiku) boże co, co ja sie tlumaczę moja wina i koniec co ze mnie za matka:-
-
-(a najgorsze jest to że D wzioldziś do pracy auto i niemam jak z nimi jechać do lekarza poszla bym wózkiem ale tam wieje gorzej niż w kieleckim
lece na wątek Leki z babcinej apteki....
Nie będziemy tej starej naprawiać, bo już czas na nią nadszedł.

u nas też zima, Maja jak zobaczyła śnieg powiedziała: o nie znów ten okropny snieg, mam juz dosyć.......![]()
my za oknem mamy równie zimowy krajobraz z resztą widziałyście