reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja! Noc ok za oknem świeci słoneczko ale też leży śnieg:baffled::crazy: zaraz zabieram się za porządki w domu bo jak mała zaśnie to nici z odkurzania a wszędzie syf a popołudniu spodziewamy się wizyty chrzesnego Natalki który ostatnio u nas był w październiku:baffled: na spóźnionym roczku.

Monia nie wiem czy dobrze kojarzę ale wydaje mi się że na wymioty powinna pomóc smecta:tak:

Smecte mam w domu no i nasze dzieci mogą ją brac bo wlaśnie wczoraj lekarz przepisal to córce od brata (2 latka)ale narazie się wstrzymam z jej podaniem od godziny 9 jest spokój daje mu dp picia po troszkę wody i narazie bez wymiotów:tak:a zaraz będziemy się zbierać do lekarza

Moje cudu pospało dzisiaj do 9.30 (tzn. pan od prądu nas obudził, taki prezent za 250 na święta dał:crazy:). Już sie ubraliśmy,ale ja jeszcze na rozwalonym łóżku i nie mogę wyjść,bo mam barykadę z traktorów:-D Posadziłam tego szkodnura na nocnik przekonana,że coś zrobi. Po 15 minutach wstał i latał z gołą dupką, po czym zlał się na nasze łóżko:wściekła/y: nawet się nie przejął:dry:
witam się pokrótce
nie jestem nabierząco bo jakoś mi komp w domu zbrzydł i roboty tyle żże nie wiem w co ręce włozyc, tu zajrze od czasu do czasu ale pisac mi się nie chce
co u nas?
w sumie nic nowego, dzieci znów były chore i znów antybiotyk a tak jestem temu przeciwna teraz podaje im bioaron c no i chyba jutro szymka do przedszkola puszcze albo w czwartek bo juz pół marca nie chodzi pół lutego w sumie wcale tam nie chodzi
doczytałam ze atru ma chorego Tymka i tyle i że kotś za mną teśknił ;) i że mi się zebrało że na główny nie zajrzałams
ja też daję małemu Bioaron i albo to od tego albo się poprostu wychorował. Tęsknimy, tęsknimy:tak:

witam dziś z niezbyt dobrym humorem:-(
byliśmy wczoraj u mojego brata bo D tam im robil ściankę i ich córeczka byla chora(grypa żolądkowo-jelitowa)no i dziśrano obudzil mnie wymiotujący MAteusz i Ola już też wymiotywala i miala biegunkę:-(:wściekła/y:podalam im odrazu acidlak:tak:a najgorsze jest to że to moja wina bo moglam zabrać z tamtąd dzieci(ale dzieci nie mieli z nią tak wielkiego kontaktu bo ona leżala w drugim pokoiku) boże co, co ja sie tlumaczę moja wina i koniec co ze mnie za matka:-(:-(:-(a najgorsze jest to że D wzioldziś do pracy auto i niemam jak z nimi jechać do lekarza poszla bym wózkiem ale tam wieje gorzej niż w kieleckim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
lece na wątek Leki z babcinej apteki....
Kochana nawet D mógł przynieść wirusa więc proszę bez samooceny. Właśnie młody pokazuje mi kamam (kombajn):-p
nie oplaca się bo do przychodni mam 5 min drogi a taksówka musiala by przyjechać z iasta oddalonego o 12km więc się nie oplaca:no:chyba ich jakoś zababulam i pójde z nimi chyba że do 11 wiatr oslabie bo lekarzdopiero jest od 11
a nie ma u Was wizyt domowych?

Smecte mam w domu no i nasze dzieci mogą ją brac bo wlaśnie wczoraj lekarz przepisal to córce od brata (2 latka)ale narazie się wstrzymam z jej podaniem od godziny 9 jest spokój daje mu dp picia po troszkę wody i narazie bez wymiotów:tak:a zaraz będziemy się zbierać do lekarza

No to jest światełko w tunelu :-D super skoro od 9 jest ok to może nie jest tak źle jak myślałaś :tak: ciekawe co powie lekarz.

Moje cudu pospało dzisiaj do 9.30 (tzn. pan od prądu nas obudził, taki prezent za 250 na święta dał:crazy:). Już sie ubraliśmy,ale ja jeszcze na rozwalonym łóżku i nie mogę wyjść,bo mam barykadę z traktorów:-D Posadziłam tego szkodnura na nocnik przekonana,że coś zrobi. Po 15 minutach wstał i latał z gołą dupką, po czym zlał się na nasze łóżko:wściekła/y: nawet się nie przejął:dry:ja też daję małemu Bioaron i albo to od tego albo się poprostu wychorował. Tęsknimy, tęsknimy:tak:

Kochana nawet D mógł przynieść wirusa więc proszę bez samooceny. Właśnie młody pokazuje mi kamam (kombajn):-p
a nie ma u Was wizyt domowych?

Kochana ja jeszcze w koszuli nocnej latam i pokój wygląda mało ciekawie :-p a co raz mogę sobie zrobić dzień dziecka :-D

W pełni się zgadzam D mógł go sam przyniesć

Monia nie wiem czy dobrze kojarzę ale wydaje mi się że na wymioty powinna pomóc smecta:tak:

Tak smecta będzie dobra, a Nasze maluchy mogą ją brać??
na moje smactaa jest na zatrzymanie biegunki. Nasze dzieciaczki moga ją pić tylko zostaje pytanie,czy będą chciały,bo Mateuszowi wybitnie nie podeszła ta zawiecina i wymiotował po niej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry