anetasa
Wrześniowe mamy`07
I ja wpadłam się przywitać późnym wieczorem! Dzień minął jak szalony z zakupów wracałyśmy z Tuśką biegiem bo na nagłe opady śniegu złapały

mam już dość tej pogody
później była moja siostra i sobie pogadałyśmy.Twierdzi że tre przykurcze rączek już się nie pojawiają u Szymusia
jednak przyjęła do wiadomości że jeśli znó to powróci to jednak przydałaby się konsultacja z neurologiem. A no i muszę się pochwalić że tak na poprawę humoru wieczorkiem zadzwoniła do mnie kierowniczka i powiedziała że udało się i dostaniemy podwyżki od przyszłego miesiąca
także dzień zakończył się super. Uciekam bo oczka mi się kleją
Monia super dowcip muszę to sobie wydrukować co bym pamiętała
Carioca nie ma to jak gówniane zakończenie dnia

mam już dość tej pogody
później była moja siostra i sobie pogadałyśmy.Twierdzi że tre przykurcze rączek już się nie pojawiają u Szymusia
jednak przyjęła do wiadomości że jeśli znó to powróci to jednak przydałaby się konsultacja z neurologiem. A no i muszę się pochwalić że tak na poprawę humoru wieczorkiem zadzwoniła do mnie kierowniczka i powiedziała że udało się i dostaniemy podwyżki od przyszłego miesiąca
także dzień zakończył się super. Uciekam bo oczka mi się kleją
Monia super dowcip muszę to sobie wydrukować co bym pamiętała

Carioca nie ma to jak gówniane zakończenie dnia

mam tylko nadzieje, że na jesien jescze bedzie. Mam jeszcze dwa sweterki i dwie bluzy od dresów będą dobre na cieplejszą wiosne i zimniejsze lato
może takie zimne powietrze dobrze im zrobi