Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) a teraz śpi ale co chwila się wierci.
i mamy podawać multiwitaminę (chodzi gł o witaminy z grupy B), dużo jogurtów naturalnych, Lacidofill i jak najmniej słodkiego (wiadomo). Zeświruję chyba, ale moje dziecko będzie miało zadbane ząbki.
Moja córeczka Zuzia od jakiegos czasu robi zielone, rzadkie kupki, kurde nie wyglądają one za fajnie :-( i własnie nie mam pojecia z czego to moze byc??? Chyba wybiore sie z nią jutro do lekarza, ale poki co proszę Was o radę, czy Wasze dzieciaczki tez tak miały?? Ja podaję Lacidofil,ale probiotyków jest kilka. Idź do apteki i coś Ci dadzą, na pewno tym nie zaszkodzisz. Gdyby jednak luźna kupka się utrzymywała to przejdź się do lekarza. Zawsze będziesz spokojniejsza. Zajrzyj też na nasz wątek "Leki z babcinej apteki" tam są takie domowe sposoby na różne przypadłościNo właśnie nie ma żadnych innych objawów, jest spokojna, gorączki tez nie ma... a może to na ząbki??
Co polecasz co mogłabym jej podać??
zostać nie zostałam bo obiad sam się nie zrobi
zaraz chyba się zbieżemy i pójdziemy po zakupy tylko przydałby mi się kopniak na rozpęd bo nic mi się nie chce
Aneta, strzel sobie kawke i humorek wroci
a jak te raczki Szymka? po podawaniu wapnia ustapilo, czy nadal je podkurcza?
zresztą dzisiaj ma przyjść moja Gocha to pogadam z nią co i jak;-)lecęjak ktoś jest ciekway efektów sesji to dodałam zdjęcia na zamkniętym![]()