reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hello
Przyszłam na moment- póki me pachole śpi, które notabene obudziło się o 4:30 (Agulka Adaś jakieś fluidy przekazuje:szok:) a teraz śpi ale co chwila się wierci.
Jestem po krótkiej wstępnej konsultacji z dentystą- ząbki małego tak zareagowały na antybiotyki:crazy::angry: i mamy podawać multiwitaminę (chodzi gł o witaminy z grupy B), dużo jogurtów naturalnych, Lacidofill i jak najmniej słodkiego (wiadomo). Zeświruję chyba, ale moje dziecko będzie miało zadbane ząbki.

Witam Dziewczyny!

Bardzo, bardzo, bardzoooo długo mnie tu nie było... brak czasu :-(

Teraz się pojawiam, bo mam malutki problem :baffled: Moja córeczka Zuzia od jakiegos czasu robi zielone, rzadkie kupki, kurde nie wyglądają one za fajnie :-( i własnie nie mam pojecia z czego to moze byc??? Chyba wybiore sie z nią jutro do lekarza, ale poki co proszę Was o radę, czy Wasze dzieciaczki tez tak miały??
Zastanawiałam sie też nad tym, ze może to spowodowane jest tym że ostatnio kupiłam jej mleczko modyfikowane, tak w razie czego jakby normalne mleko sie skończyło no i tak dla odmiany ( bo moja córcia juz pije krowie mleczko) no i czasami jej daje to modyfikowane np rano, ewentualnie na wieczór, wiec myslałam ze moze to przez to mleko, przez żelazo w nim zawarte.... Niewiem co robic?? Może nie dawać jej tego modyfikowanego mleka??
Proszę o rade!

Z góry dziękuję i pozdrawiam ;-)

Kludii osobiście nie sądzę żeby to była wna mleka,b Mateusz rano pije najprawdziwsze krowie,a wieczorem modyfikowane i nie mamy żadnych problemów z brzuszkiem. A jest coś jeszcze? Gorączka, bóle brzucha, wymiotu? Ja już dawno podawałabym jakiś probiotyk, może on wyregulje co trzeba w jelitkach

No właśnie nie ma żadnych innych objawów, jest spokojna, gorączki tez nie ma... a może to na ząbki??
Co polecasz co mogłabym jej podać??
Ja podaję Lacidofil,ale probiotyków jest kilka. Idź do apteki i coś Ci dadzą, na pewno tym nie zaszkodzisz. Gdyby jednak luźna kupka się utrzymywała to przejdź się do lekarza. Zawsze będziesz spokojniejsza. Zajrzyj też na nasz wątek "Leki z babcinej apteki" tam są takie domowe sposoby na różne przypadłości

Witam ponownie!Moje dziecko wyspane szaleje właśnie pod biurkiem pogoda się poprawiła i świeci słoneczko także i humorek się poprawił:tak: zostać nie zostałam bo obiad sam się nie zrobi:-p zaraz chyba się zbieżemy i pójdziemy po zakupy tylko przydałby mi się kopniak na rozpęd bo nic mi się nie chce:baffled:

Aneta, strzel sobie kawke i humorek wroci:tak:
a jak te raczki Szymka? po podawaniu wapnia ustapilo, czy nadal je podkurcza?

Narazie nic nie zauważyłam także mam nadzieję że faktycznie po tym wapnie się poprawi:tak: zresztą dzisiaj ma przyjść moja Gocha to pogadam z nią co i jak;-)

reklama
KOBIECY REWANZ ZA WSZYSTKIE SZOWINISTYCZNE KAWALY O BLONDYNKACH:
1.. Penis jest jak pies:
- plącze się miedzy nogami
- lubi jak się go głaszcze
- cieszy się razem z panem
2.. Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami?
-Aby uniknąć krytyki.
3.. Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji?
- Wdowiec.
4.. Po czym można poznać, ze facet jest podniecony?
- Oddycha.
5.. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn?
- Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet
6.. Co wspólnego maja chmury icvmężczyźni?
- Jak znikają za horyzontem - nastaje piękny dzien.
7.. Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu?
- Eunuch.
8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu?
- Godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności.
9.. Po co na końcu członka znajduje się dziurka?
- Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu.
10.. Kiedy mężczyzna jest wart 5 zl?
- Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy.
11.. Dlaczego faceci mówią o swoich członkach "mój przyjaciel"?
- Bo pragną Wierzyc, ze ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem
12.. Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach?
- Bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej".
13.. W jaki sposób mężczyźni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami?
-Jedzą wcześniej dużo fasolki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry