Grazia7806
Wrześniowe mamy'07
GRATULACJE I GORACE POZDROWIENIA DLA NASZEJ SZCZESLIWEJ MAMUSI :-);-) Wielkie buziaczki dla TYMONKA !!!!
Cieszę sie , że dzidzius razem z mamusia czuja sie dobrze i przedewszystkim że jest zdrowiutki i nic nikomu nie dolega
Szczere gratulacje i wracajcie szybciutko ...... bo czekamy na jakies fotki .... ( mysle ze nie jestem sama.. tzn ta ktora chcialaby Tymonka zobaczyc;-):-)) A przy okazji wszystkiego najlepszego rowniez dla wszystkich Miroslawek i Annom :-) Zycze wam szybkiego i w miare bezbolesnego rozwiazania i szczesiwych zdrowych dzidziusiow ;-):-)!! Dziewczyny wiecie, że wlasnie dotarlo do mnie , ze to juz tuz tuz ...... a ja jeszcze ze wszystkim daleko w tyle :-( Za tydzien wybieram sie na wesele :-) i jakos nie dotarlo do mnie jeszcze, że to koncowka i trzeba sie pilnowac:-). Mam przeczucie , ze bedzie ok . Pozdrawiam was mocno .... wielkie buziaczki dla was -- trzymajcie sie cieplutko !!!!;-):-)
Cieszę sie , że dzidzius razem z mamusia czuja sie dobrze i przedewszystkim że jest zdrowiutki i nic nikomu nie dolega

Dziś idę do lekarza po 1,5 miesiąca(ostatni raz byłam 13.06) Prawdopodobnie będę mieć robione Usg