Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki za zaproszenie, ale kończę mój napój ( zielona herbatka ) i oddaje sie Morfeuszowigagulec, zapraszamy
hrudzia, ja i tak nie slucham, bo zanim mi sie otworzy, to umre, ale dziewczyny pewnie chca :-)

Mam podac jakas muzyczke?...czy mam sie nie wysilac![]()

przecież już prosiłam o muzykę

:
), wszedzie wejdzie, juz mial 2 razy zszywany luk brwiowy...od kilku dni mieszkaja w domku, gdzie jest kilka schodkow, stwarzajacych potencjalna pokuse i niebezpieczenstwo dla dziecka. co najwazniejsze-pochowane ma za kare zabawki, bo je rozwalal

on nie ma sie czym zajac, wiec ciagnie go do schodow, rusza lawa, wchodzi w zakamarki itp itd.
wg nich to jest metoda wychowawcza, a wg mnie glupota
Jasne ze glupota. Malo tego, nawet jak dziecko ma zabawki, czasami ( bo sie nudzi) nalezy przeciez sie z nim pobawic, zachecic po prostu poswiecic swoj czas!!!!!!...wrrr nie cierpie takiego podejscia "wygodnych" i leniwych rodzicowbede kontynuowac temat tych naszych znajomych, bo jakos nie moge zrozumiec motywow ich dzialania:
Maksio ma 18m-cy , jest bardzo zywym dzieckiem (ktore nie jest), wszedzie wejdzie, juz mial 2 razy zszywany luk brwiowy...od kilku dni mieszkaja w domku, gdzie jest kilka schodkow, stwarzajacych potencjalna pokuse i niebezpieczenstwo dla dziecka. co najwazniejsze-pochowane ma za kare zabawki, bo je rozwalal
on nie ma sie czym zajac, wiec ciagnie go do schodow, rusza lawa, wchodzi w zakamarki itp itd.
q***, jak ma tego nie robic, skoro nie ma sie czym bawicwg nich to jest metoda wychowawcza, a wg mnie glupota
![]()
:-(
muszę po wypłacie wybrać się na doniczkowe zakupy
to wtedy zrobię obiecane zdjęcie.bede kontynuowac temat tych naszych znajomych, bo jakos nie moge zrozumiec motywow ich dzialania:
Maksio ma 18m-cy , jest bardzo zywym dzieckiem (ktore nie jest), wszedzie wejdzie, juz mial 2 razy zszywany luk brwiowy...od kilku dni mieszkaja w domku, gdzie jest kilka schodkow, stwarzajacych potencjalna pokuse i niebezpieczenstwo dla dziecka. co najwazniejsze-pochowane ma za kare zabawki, bo je rozwalal
q***, jak ma tego nie robic, skoro nie ma sie czym bawicwg nich to jest metoda wychowawcza, a wg mnie glupota
![]()