Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie masz zelazka z opcja akustyczna "poprasuj mna, plizzz!"O widzę że jednak jest imprezka :-) ale ja niestety nie dam rady kończę właśnie prasowanie (tak żelazko chyba zacznie mnie zaraz wołać bo zostawiłam w połowie prasowanie żeby do Was zajrzeć ) do tego jakoś mi zimno i śpiąco bawcie się dobrze i duża buźka dla WSZYSTKICH.
wyrzucam tylko te, które mogłyby mu zaszkodzić. ALE
jako równie żywe dziecko i bardzo ruchliwe widzę, że go nie interesują zabawki jako takie tylko pudła, samochody po których mozna sie wspinac a jakbym mu pozwoliła to i na schody by wchodził 
Asia, miejsce jest zawsze
To dla nowoprzybyłych:
![]()
Asia - no w koncu..jakzeby moglo Cie tu zabraknac? a co slychac?
Mam podac jakas muzyczke?...czy mam sie nie wysilac![]()

bo obtarłam sobie paskudnie nogi). Ale będziemy jeszcze w 3city pomiędzy 7 a świętami...
Poszłam wkońcu mu pomóc i kwietnik stoi ale wygląda okropnie bo każda doniczka z innej parafiimuszę po wypłacie wybrać się na doniczkowe zakupy
to wtedy zrobię obiecane zdjęcie.
M mi przed chwilą zajrzał przez ramię i stwierdził cyt"jak tu takie driny się leją to siedź może szybciej się wykurujesz":-)
a ja mysłam, że powie: to będziesz łatwiejsza![]()

...Agulka, zakupilas dzbanek filtrujacy?

bo jak pisałam nie mam możliwości na razie wyskoczyc do większego marketu a na moje pytanie ile kosztuje w sklepie mi nie odpowiedziłaś

:-