Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justyna - ja smarowałam Stasia wielokrotnie Pulmex Baby, na noc oczywiście. Czemu lekarka mówiła że nie można? Kopałam działkę, jak chcesz tylko jednoroczne kwiatki posiać to ewentualnie można wzruszyć dziabką, ale przekopać lepiej, bo substancje mineralne z głebszej części przenoszą się na wierzch. Jak tylko przedziabiesz, to kwiatkom w pewnym momencie dobrze zrobiłaby jakaś odżywka, w sklepach tego pełno.
Agulka - dobrze, że będzie spał z Wami. Oj współczuję choroby maluszka. Donkat dobrze pisze, warto oklepywać.
Monia - mój ogląda mecz z piwem w ręku, do tego te jego wąsy, normalnie Fredzio Kiepski
Życzę miłego wieczorku Bebonki, dobranoc![]()

ŻARTOWNISIA

Wcczoraj bardzo ja pupa swędziała a nie była zaczerwieniona, i w ncoy spac nie mogła tylko sie drapał i tarzała

:-) firanki wsyzstkie sama poszylam, to z narzuta nie dam rady? JA????
kup dwie, tzy i zszyjwszystko ladne i tanie, ale male.![]()

na dodatek chyba Maja przyniosła z przedszkola OWSIKI
Wcczoraj bardzo ja pupa swędziała a nie była zaczerwieniona, i w ncoy spac nie mogła tylko sie drapał i tarzała
![]()

Jeśłi chodzi o tą narzutę z linka to chyba kolorowane płócienko. Myślałam,że masz na myśli coś takiego ciężkiego. A jeśli z takich prostszych to nie opyla się szyć. Te są też fajne NARZUTY EKSTRA NARZUTA 220/240 + 2 POSZEWKI ODZPOL (598380503) - Aukcje internetowe Allegro.może z 2 tygodnie temucarioca, widze ze przystojnieje ci maz
a jak twoje studia? zarzucilas je przez ciaze?
a ja niekiedy ostatnio? tylko pewnie byly male a ja potrzebuje min. 180x200

oj Agulka wspólczuję bo wiem cos o tym jak jedno chore to zaraz i drugieNuska tak to jest przy dwójce, jak jedno zachoruje to drugie zaraz podłapie, Monia i inne "dwudzieciowe" mateczki wiedzą jak to jest a na dodatek chyba Maja przyniosła z przedszkola OWSIKIWcczoraj bardzo ja pupa swędziała a nie była zaczerwieniona, i w ncoy spac nie mogła tylko sie drapał i tarzała
![]()
oby to jednak nie byly owsiki
idzcie i zróbcie badania