Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
koniec meczu J poszedł gary myćkoniec meczu, P wrocil, czas na relaks;-):-)
do juterka!!!!!!!!!

u nas maja jeden i wypożyczają w nagłych przypadkach i tylko dla astmatykówAgulka - z ośrodka zdrowia napewno można wypozyczyć inhalator, bardzo polecam inhalacje ze zwykłej wody przegotowanej z solą fizjologiczną pół na pół.

u nas maja jeden i wypożyczają w nagłych przypadkach i tylko dla astmatyków![]()

hehehe...
to juz zanudzac Was nie bede

pieknie to ujęłaś, ale mam pewne znajomości i może dostanę na zawsze ale jak będzie spotkanie BB-onów, bo z Łodzićwoki
;-)każde dziecko a leczy się cała rodzinaAgulka - zdrowka dla dzieciackow...no i te owsiki...ale chyba kazde dzieciatko to przechodzi
Mialam pisac ale cos dzis zakrecona jestem...i to ze w piatek mam kolejna rozmowe o prace w Spato juz zanudzac Was nie bede
![]()
:-

wiosna trwa
wczoraj na spacerek włożyłam jedynie tunikowe kimono hmmmm bajka!!!!!!
mnie też by się przydały do zapakowania tony swetrów
nie mogę sobie z nimi poradzić w szafie jest totalny cyrk.
taką zwykła z daszkiem
ale jest super!!! Ja sobie kupiłam butki w CCC oglądałam w Deichmanie też były jedne czadowe, ale góre wzioł rozsądek i cena tak więc z planowanych po cichu dwóch par wyszła jedna, ale za jakieś dwa miechy pojedziemy jeszcze raz to mam w planach zakup na lato balerinek z otwarym czubkiem 

dopiero sen był wybawieniem i teraz jest ok choć czuje ten ból za zakrętem.
jak robić wymaz facetowi do badania:-)