reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat - masz Jyska niedaleko? Zobacz - mają dobre ceny i spory wybór Narzuty - Tkane w JYSK
Studiów nie rzuciłam i mam zamiar ciągnąć, choć musiałam ostatnio trochę odpuścić.
Justyna - daj se na wstrzymanie kobito z tym przekopywaniem.
Agulka - z ośrodka zdrowia napewno można wypozyczyć inhalator, bardzo polecam inhalacje ze zwykłej wody przegotowanej z solą fizjologiczną pół na pół.

Donkat - Pled -narzuta- patchwork- 200x220 (572298459) - Aukcje internetowe Allegro te i inne tego sa fajne. Schludne ale nowoczesne.
Agulka - zdrowka dla dzieciackow...no i te owsiki...ale chyba kazde dzieciatko to przechodzi:baffled:
Carioca - twoj malz to niedlugo moze bedzie jak Zagloba wasem krecil, jak sarmata :rofl2::laugh2:hehehe...

Mialam pisac ale cos dzis zakrecona jestem...i to ze w piatek mam kolejna rozmowe o prace w Spa:szok: to juz zanudzac Was nie bede:baffled::rofl2:

pieknie to ujęłaś, ale mam pewne znajomości i może dostanę na zawsze ale jak będzie spotkanie BB-onów, bo z Łodzi:tak: ;-)

Agulka - zdrowka dla dzieciackow...no i te owsiki...ale chyba kazde dzieciatko to przechodzi:baffled:

Mialam pisac ale cos dzis zakrecona jestem...i to ze w piatek mam kolejna rozmowe o prace w Spa:szok: to juz zanudzac Was nie bede:baffled::rofl2:
każde dziecko a leczy się cała rodzina:sorry::-(:tak::crazy::crazy::crazy:

a co do ofert pracy to się chwal jakie masz wzięcie:tak::tak::tak::-D

reklama
Dzień dobry :tak:

Pogodowy raport :laugh2: wiosna trwa :tak: wczoraj na spacerek włożyłam jedynie tunikowe kimono hmmmm bajka!!!!!!

Agulka ja również smarowałam na noc Kubusia Pulmex Baby, sama wiem po sobie jak to pomaga takie wypocenie się :tak:

Justynka dobry pomysł z tymi workami :tak: mnie też by się przydały do zapakowania tony swetrów :crazy: nie mogę sobie z nimi poradzić w szafie jest totalny cyrk.

Donkat tak już jest, że na tym czego nie kupuje się co miesiąc korzystają ile wlezie i dlatego te wszystkie koce, nazuty, kapy są takie drogie.

Wczoraj miałam kupić małemu czapke na wiosne, a kupiłam na lato :-p taką zwykła z daszkiem :tak: ale jest super!!! Ja sobie kupiłam butki w CCC oglądałam w Deichmanie też były jedne czadowe, ale góre wzioł rozsądek i cena tak więc z planowanych po cichu dwóch par wyszła jedna, ale za jakieś dwa miechy pojedziemy jeszcze raz to mam w planach zakup na lato balerinek z otwarym czubkiem :laugh2:

Majandra to był żart z tym pojawieniem się dopiero latem??? Wziełam go na serio biorąc pod uwagę pisanie pracy mgr :-D

Wczoraj nie zajrzałam bo wieczorkiem myślałam, że łeb mi odpodanie tak mnie bolał. Wziełam dwie tabletki przeciwbólowe i nic nie pomogły :eek: dopiero sen był wybawieniem i teraz jest ok choć czuje ten ból za zakrętem.

Carioca tak nauczyłam się :-p jak robić wymaz facetowi do badania:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry