reklama

Wrześniówkowe mamy

witam jka za dawnych dni w poludnie:-)

dzis olewam szal robot i zrobie tylko to, co musze, bo stwierdzialm, ze bez sensu jest tak sie dorwac, nameczyc a potem stekac:baffled::-)

zostalo mi jeszcze okno w kuchni i male w wiatrolapie. moze po poludniu mnie natchnie...

dziekuje kobietki, za narzuty:-)popatrze, poszukam, moze akurat bedzie cos dla mnie;-)

Mialam pisac ale cos dzis zakrecona jestem...i to ze w piatek mam kolejna rozmowe o prace w Spa:szok: to juz zanudzac Was nie bede:baffled::rofl2:[/quote]

kochana, jakie zanudzanie! dla nas niepracujacyc, to istna rozrywka:-D

Zawsze sobie jakieś inne zajęcie znajdę byle się nie uczyć. Ależ jestem leń:zawstydzona/y::sorry:

nie len, tylko normalny czlowiek. kazdy tak robi:-D:rofl2:

Dzisiaj chyba wezmę się jednak za te okna,bo jak będę myła w przyszłym tygodniu to mnie wsiowe baby obgadają,że wielki tydzień:szok: Wogóle ne mam jeszcze nic posprzątane:zawstydzona/y:

a ja leje na baby i gadanie. robie wszystko wtedy, gdy mnie pasuje:tak:

Adaś szalej za Nody'm , Magiczna karulelą i Poko.:tak:

A witam prawie w południe.
Noc cięzka, mały miał gorączkę i na 12 idziemy do tego "nie" lekarza, chcę chociaż aby osłuchał płucka na inne rewelacje z jego strony nie liczę:no::crazy::crazy::crazy:

pa do później bo marudny, drugie dziecko w przedszkolu. uffffffffffffff:sorry::tak:

julitka zna tylko bajke Reksio, bo posciagalam i oglada na kompie. uwielbia ja, my z P tez:-D:-D

napisz, co z Adasiem:-(

a jak pupa drugiego dziecka?

I tak pomyślałm,że wykopię ze 4 cebulki narcyzów i wsadzę w doniczkę. Może do świąt zakwitną. Działki kopać nie muszę:-) S przyjeżdża dzisiaj do domu i wyjeżdża w niedzielę

super pomysl, w cieple szybciej zakwitna a beda pieknie w domu wygladaly:tak:

no to S bedzie mial okazje pocwiczyc miesnie;-)

Ogolnie nie mam jazdy na temat zakrywania uszyk, Naogladalam sie w UK golych glowek i troche spuscilam pasa:sorry:

ja niby tez ogolnie nie jestem przewrazliwiona na punkcie ubierania dziecka, ale jakos o uszka sie boje. choc nie raz zima nawialo malej w uszy bo czapka sie przesunela, albo odstawala i nic jje nie bylo.kurcze, na takie pogody jak teraz to juz by sie przydala jakas wiazana cienka chusteczka na glowke, bo nawet w w iosennej czapce jest jej chyba za goraco:sorry:ciele ze mnie, bo moglam jej kupic, z zeszlego roku pewnie jest juz mala i w dodatku an strychu:crazy:

Wpadłam na chwilkę. Czekam na hydraulika, bo mamy awarię w kuchni :wściekła/y:
.

uuuuuuuuuuu, niedobrze:no:

reklama
Tak sobie właśnie pomyślałam,że "nasze" 4-latki dostaną w tym roku od Zajączka bajki. Tylko nie wiem co ściągnąć dla 4letniej dziewczynki. Jakieś Barbiowe różowe bajki,czy takie normalne?
Ola ma 4 latka i mimo że nie bawi się lalkami barbi to bajki uwielbia:tak:ostatnio ściągam jej z mojego chomika po koleji Barbi i 12 tańczących księżniczek,Barbi i magia pegaza, Barbi Syrenkolandia ...i ona jest nimi zachwycona a ja oglądam je razem z nią bo mi też się podobają:tak:

Agulka Barbiowe :laugh2: takie nowe słowo wymyśliłam :-p to był film animowany "Barbie jako księżniczka wyspy" z 2007 roku leciał w sobotę o 18.00 :tak: baaardzo fajny.

No to trzymam kciukasy, aby płucka i oskrzela były czyste.
a to o te abjki chodzi, Maja lalek nie ma ale bajeczki o Barbie uwielbia:tak:

Na szczęście była inna doktor w zastepstwie, pediatra:tak: obadała, osłuchała opukała iiiiiii płucka i oskrzela czyste. Kazała dawac to co do tej pory a jak sie do poniedziałku nie poprawi to przyjśc wtedy dopiero da antybiotyk. Nie chciała niepotrzebnie dzieciątka oraganizmu zatruwać - jej słowa. A tamtem cwel juz był dał Agumentin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agulka - zajebisty awatar:laugh2:Czy ta zaba...puszcza gazy?:laugh2::rofl2:
A co do uszek Staska - gdy jest zimno ubieram kaptur lub czapke wiazana. Ogolnie nie mam jazdy na temat zakrywania uszyk, Naogladalam sie w UK golych glowek i troche spuscilam pasa:sorry:
:eek::szok:
dziękuję:-):tak::tak:

Ja jestem przewrazliwona co do uszu, Maja juz miałą w swym 5 laenim życiu 6 razy zapalenie ucha
a jak pupa drugiego dziecka?
:eek::eek::eek: jak oficjalnie drugiego dziecka:laugh2::laugh2::laugh2: Od wczoraj rana nie narzekała i się nie drapała:tak::-D
Agulka, awatar pierwsza klasa! ine sie przy nim nie umywaja:-D:-D
:rofl2::-D:-D:-D
moim zdaniem żabka biegnie aż pył spod stópek (stópek?) idzie :-)
dokładnie:-D:-D:-D:-D
Ola ma 4 latka i mimo że nie bawi się lalkami barbi to bajki uwielbia:tak:ostatnio ściągam jej z mojego chomika po koleji Barbi i 12 tańczących księżniczek,Barbi i magia pegaza, Barbi Syrenkolandia ...i ona jest nimi zachwycona a ja oglądam je razem z nią bo mi też się podobają:tak:
Monia ściągnij Oli "Gwiazdeczkę" moje dziecko od tygodni sie w nich kocha:-D:-D:-D to o maleńkich latających wróżkach:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry