Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mąż w pracy,a Ty hydraulik powiadasz...Wpadłam na chwilkę. Czekam na hydraulika, bo mamy awarię w kuchni
Od marca są. Babci pies już miał jednego, nic nie jadł i dostał antybiotyk i już zdrowy.
.
Agulka na PEBie nie ma takiej bajki

ja to zrobiłam sposobem Donkat

jade autobusem z małym. Stoje jade jade a tu nagle kierowca - który przez cały czas zagadywany był przez kolege i nieza bardzo spoglądał na droge bo patrzyłam na niego i wkur***łam się - silnie zachamował także ja prawie leżalam na ziemi, a Kuba na rurce
normalnie mnie kurwica chwyciła i na cały głos "człowieku jak się prowadzi samochód to nie gada, patrz przed siebie!!!" Kierowca trochę zszokowany moją reakcją powiedział tak "trzeba brać po uwagę takie zdarzenia". Rece mi opadły!!! A jakby wózek mi się wyrwał i Kuba głową uderzyłby z taką prędkością w rurke naprzeciw???Zabiłby się.
bo miał odparzoną jak pisałam
już jest dobrze.
dobrze, że nie przynajmniej organizm będzie mógł sam to zwalczyć. Najważniejsze, że nie ma nic na oskrzelach i płuckach.my też mamy Mini Mini a nie wiem co to jest?o której lecą? Adaś szalej za Nody'm , Magiczna karulelą i Poko.
/quote]
Dzien dobry Paniom!!!
Agulka - zajebisty awatarCzy ta zaba...puszcza gazy?
A co do uszek Staska - gdy jest zimno ubieram kaptur lub czapke wiazana. Ogolnie nie mam jazdy na temat zakrywania uszyk, Naogladalam sie w UK golych glowek i troche spuscilam pasa
A my dzis jedziemy do lasu na spacer...kleszcze chyba jeszcze sie nie obudzily, co?![]()
Oj przydałoby mi się troszeczkę Twojego luzubo ja to taki strachliwy człowiek jestem jeżeli chodzi o małego a sama czapki nie noszę nawet zimą z resztą ja mam tylko jedną czapkę
Agulka dobrze że nie antybiotyk
Justyna a to w wielki tydzień nie można myć okien??? Dlaczego???
Donkat ale u Was musiało być cieplutko Julitka w samych rajstopkach na dworze oj super
KAsiu to nie wesoło w tym autobusie faktyczniedobrze że jednak trzymałaś wózek a jak mamy noga??? Bo moja ma pod koniec miesiąca rehabilitację (tak tak dopiero) ale troszkę kuleje na tą złamaną nogę
MAjandra jak prace napisane???? No i jak hydraulik fajny no wiesz "Polski Hydraulik" to jest już coś ;-);-);-)
Monia a Ty masz jakieś rodzeństwo??? bo nigdy nic chyba nie pisałaś ? A pytam bo się zastanawiam kto Tu na forum jest jedynakiem???? Hrudzia na pewno ale czy ktoś jeszcze??? A pytam bo tak się zastanawiam czy to na prawdę takie trudne być jedynakiem???? Myślę nad przyszłością Igorka?![]()