reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
cześć dziewczyny tu W mąż Luandzi. Niestety nadal źle się czuje, ale prosiła żeby wam podziękować za pozdrowienia i życzenia urodzinowe. Luandzia bardzo słaba, nie chce jeść, nawet mojej wyśmienitej kuchni. Zuzka tez jest chora, nie wiadomo czy jutro nie będzie musiała mieć podanych antybiotyków. Pozdrawiam W.
Zdrowka i duuuzo sil dla Twoich dziewczyn! :-):tak:Dziekujemy za info!

cześć dziewczyny tu W mąż Luandzi. Niestety nadal źle się czuje, ale prosiła żeby wam podziękować za pozdrowienia i życzenia urodzinowe. Luandzia bardzo słaba, nie chce jeść, nawet mojej wyśmienitej kuchni. Zuzka tez jest chora, nie wiadomo czy jutro nie będzie musiała mieć podanych antybiotyków. Pozdrawiam W.
Biedne dziewczynki:-(życzymy im dużo sil i szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiamy i dziękujemy za informacje:tak:

Monia a Ty masz jakieś rodzeństwo??? bo nigdy nic chyba nie pisałaś ? A pytam bo się zastanawiam kto Tu na forum jest jedynakiem???? Hrudzia na pewno ale czy ktoś jeszcze??? A pytam bo tak się zastanawiam czy to na prawdę takie trudne być jedynakiem???? Myślę nad przyszłością Igorka?:sorry:
tak mam o 3 lata starszego brata.:tak:i mimo że różnie bylo u nas tzn. sprzeczaliśmy sie i biliśmy jak byliśmy jeszcze dzieciakami to teraz nie wyobrażam sobie żebym miala być jedynaczką i nigdy nie chcialammieć tylko 1 dziecka:no:moja przyjaciólka jest jedynaczką i mimo że rodzice jej wszystko kupowali i rozpieszczali to jej brakowalo towarzystwa do zabaw a teraz jako już doroslej osobie jak jedzie na święta do rodziców to prócz rodziców nie ma tam nikogo a my mamy jeszcze okazje spotkac się z rodzeństwem:tak:ja myślę że jedynakiem wcale nie jest dobrze być lepiej jak dzieci rozwijają się w toowarzystwie rodzeństwa:tak:

W to jest mąż:tak: Namęczy się dziewczyna,ale patrząc na śliczną i mądrą Zuzię wie dla kogo;-)
Ja też nie wyobrażam sobie,że mogłabym być sama,choć były momenty,że o tym marzyłam:-p Teraz mam lepszy kontakt z 6 lat młodszą siostrą niż z 2 lata starszym bratem. Ale kocham ich oboje tak samo

Melduję się. Żyję, choć padam na ryjek.:-( Wczoraj padłam razem z Maciejem :szok::sorry:Dziś jedziemy wymienić buty dla małego, bo chyba za ciasne są, nie chce chodzić i jak pytam: Gdzie boli? to pokazuje na kostkę (tą co mu wystaje).:-(

CZeść dziewczynki:Drogi W dziekujemy za wiesci i zdrówka życzymy dziewczyną. Ja ostatnio nie mam weny na neta- w pracy nie mam zbytnio jak, a w domu wieczorem pada na pyszczek po harcach z moim maluszkiem.

Dzień dobry:-)
u nas znów pięknie i slonecznie więc dużo czasu spędzimy na polku:tak:ale najpierw muszęzrobić listę zakupów co mi jeszcze brakuje na urodziny. Wczoraj wieczorem byliśmy w biedronce ale tam wszystkiego nie bylo:crazy:no i ciekawe czy na tym naszym zadupiu kupię spody tortowe:sorry:
Majandra dobrze że Maciuś chociażpowiedzial że boli bo mój to pewnie by to olal i chodzil:sorry:a co do zmęczenia to wcale się tobie i Gagulec nie dziwię bo sama ostatnio padam ze zmęczenia a rano jest ciężkie wstawanie z lóżka:wściekła/y:
wogóle to moje dzieci zrobily się ostatnio strasznie jęczące wrrr...:wściekła/y:ledwo oczy otworzą i już jęczą, na podwórku jęczą i tak prawie caly dzień jęczą...:wściekła/y:ja chyba zwariuję :wściekła/y::wściekła/y:

Witam sie i ja z ranka :-)
Monia ja na tym naszym zadupiu nie kupowałam spodów bo szkoda zachodu, jeszcze nie daj Boże trafi sie przeterminowany (wiem cos o tym):tak: lepiej albo upiec albo od razu do rybnika, albo kupic gotowy tort :-D

reklama
Witam sie i ja z ranka :-)
Monia ja na tym naszym zadupiu nie kupowałam spodów bo szkoda zachodu, jeszcze nie daj Boże trafi sie przeterminowany (wiem cos o tym):tak: lepiej albo upiec albo od razu do rybnika, albo kupic gotowy tort :-D
Alusia myślalam żeby kupić tort ale wydaje mi się że drogo:baffled:za malutki torcik trzeba zaplacić ponad 30zl:baffled:upiec sama spodów nie upiekę bo nie posiadam tortownicy a do rybnika też nie mam jak pojechać bo D autem w pracy:wściekła/y:więc jestem skazana na te nasze zadupie:sorry:a widzialaś jak nam fajnie ABC powiększyli?:tak:może tam będzie więc pójdę i sprawdzę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry