Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Krzysiu taki śliczny chłopczyk i tak urósł
poszłysmy na spacerek do parku na plac zabaw i oczywiście norma moje dziecko robiło za małpke w zoo
byłam tam wkurwiona, że mało co panowałam nad sobą, ale kilka głębszych wdechów i przeszło. Poza tym tak obtarłam sobie piety, że nie mogłam dojść do domu :-( 
czyt moja teściowa która kocha jeść!!!!
Kasiu a może ta waga jest zardzewiała i źle waży????
Adaś wyglądał strasznie ale już wieczorem duzo lepiej

2 pierwsze robilam jesienia, bylo ok, wiec musza jeszcze pobrac krewke. bylam wszoku, bo jak poszlam do alergologa, z ktorego nie ejstem zadowolona, to o zadne takie rzeczy nie pytal. i dawal masci na chybil-trafil az moze ktoras zadziaal
mam andzieje, ze tu bedzie inne podejscie i w koncu nie wyjde zla z gabinetuByłam dziś na spacerku z EniąKrzysiu taki śliczny chłopczyk i tak urósł
poszłysmy na spacerek do parku na plac zabaw i oczywiście norma moje dziecko robiło za małpke w zoo
byłam tam wkurwiona, że mało co panowałam nad sobą, ale kilka głębszych wdechów i przeszło. Poza tym tak obtarłam sobie piety, że nie mogłam dojść do domu :-(
pozdrow Enie
jak to robil za malpke? nie kapujepopisywal sie?
Majandra a może po prostu zostaw truskawki na talerzyku i postaw na stole jak Maciuś będzie chciał to spróbuje i być może przekona się do nich???
to tez jest dobry pomysl. wczoraj bylo identycznie wlasnie z truskawkiami kompotujak P malej dawal, to plula, apotem zobaczyla, ze stoja w miseczce i chciala i sie oblizywala, ze takie smaczne
Wczoraj teściu znalazł wage w swojej komórce i przezyłam szok :-szok: myślałam, że waże 68 kg a tak naprawdę waże 72kg!!!!!! Od wczoraj wzielam się za siebie niena żarty!!!!!! Dziś jestem na pierwszym dniu głodówki ręce drzą, nastrój waha sie nie jest dobrze, ale muszę schudnąć!!!!!!
glodowka przed @ to tym bardziej nie za dobry pomysl. przeciez przed @ zawsze sie wazy wiecej
hruda ma racje: zero slodyczy, mniej jedzenia i duuuuzo wody

tak mnie nalecialo na sodkie, ze nie moglam sie zasycic. a mam zakodowane w glowie, ze nie powinnam i jadlam je z wyrzutem sumienia
kobietki, niektore z was robily morfologie dzieciom.m czy to trzeba na czczo?![]()
no i pediatra mówiła ze do zwykłej morfolgi nie ma to aż takiego wielkiego znaczenia